Libnet.ro
UNICEF

11:15

Atac armat in estul Frantei: un mort si mai multi raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atac armat in estul Frantei: un mort si mai multi raniti

Un barbat in stare de ebrietate a deschis focul in plina strada ieri seara intr-o comuna din estul Frantei, in apropiere de Metz, atac ce s-a soldat cu un mort si mai multi raniti in randul trecatorilor, potrivit politiei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atac armat in Franta soldat cu un mort si trei raniti

Un barbat in stare de ebrietate a deschis focul in plina strada sambata seara intr-o comuna din estul Frantei, in apropiere de Metz. O tanara a fost ucisa, iar alte trei persoane ranite.

Atac armat la o biblioteca din statul american New Jersey

Un om a murit si doi politisti au fost raniti in timpul unui atac armat la o biblioteca din nordul statului american New Jesey. Potrivit primelor informatii, un barbat in varsta de 36 de ani a deschis focul.

Demonstratie cu violente, la Moscova: Politia rusa a arestat mai multi activisti pentru drepturile homosexualilor, dar si oponenti ai acestora

Politia rusa a arestat mai multi activisti pentru drepturile homosexualilor, dar si oponenti ai acestora, in timpul unui miting neautorizat de la Moscova, relateaza BBC. Cel putin 16 persoane au fost retinute.

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt.

Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Mai multi lideri PSD din tara, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere din partid. Si-au depus demisiile liderul PSD Olt, Paul Stanescu si cel al PSD Giurgiu, senatorul Niculae.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )