Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Antena3 Antena3,
Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Mai multi lideri PSD din tara, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere din partid. Si-au depus demisiile liderul PSD Olt, Paul Stanescu si cel al PSD Giurgiu, senatorul Niculae. continuă pe Antena3

Mai multi lideri PSD spun ca-si vor da demisia daca Liviu Dragnea nu revine in functia de presedinte executiv al partidului: Daca el pleaca, atunci plecam toti. Suntem toti vinovati?

Daca saptamana trecuta, cand se discuta demisia lui Liviu Dragnea, mai multi colegi ii cereau sa nu plece, acum dupa ce acesta a luat decizia nu mai fi presedinte executiv al partidului, unii lideri judeteni.

Mai multi cetateni de etnie roma din Brasov sustin ca sunt abuzati in mod repetat de politia locala: Oamenii legii sunt acuzati ca in ultimii trei ani ar fi batut mai mult de 40 de cetateni

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki a facut public raportul realizat in comuna Racos, judetul Brasov, cu privire la acuzatiile pe care mai multi cetateni din.

Lideri PSD spun ca demisioneaza, daca Dragnea renunta la functia de presedinte executiv

Liderii filialelor locale ale PSD din Olt, Vaslui si Giurgiu, Paul Stanescu, Dumitru Buzatu si Nicolae Badalau, au anuntat, ieri, ca vor demisiona si ei din functiile de conducere locale si centrale ale partidului daca Liviu Dragnea nu va ramane presedinte executiv al PSD, potrivit Mediafax.

PRAPAD in Satu Mare. Potopul a distrus culturile, a rupt mai multi stalpi si a aruncat acoperisurile in strada

Codul portocaliu de ploi, vijelii si grindina a facut prapad in toata tara. in Satu Mare, bucatile mari de gheata au distrus mai multe gradini, iar sute de familii au ramas fara curent electric.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )