Libnet.ro
UNICEF

08:00

Atac armat in Franta: Un preot ortodox a fost impuscat (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat in Franta: Un preot ortodox a fost impuscat (VIDEO)

Un nou atac armat a avut loc in Franta. Un preot ortodox, in varsta de 52 de ani, a fost impuscat si ranit in aceasta sambata dupa-amiaza in arondismentul sapte din Lyon. Preot ortodox impuscat. continuă pe B1

VIDEO Nou atac in Franta. Un preot ortodox a fost impuscat in biserica

Un nou atac sangeros a avut loc in Franta. De aceasta data, un preot ortodox grec a fost impuscat intr-o biserica din Lyon.

UPDATE Nou atac in Franta: Preot ortodox impuscat la Lyon, agresorul a fugit Un suspect retinut

Un preot ortodox a fost impuscat si ranit grav, sambata, intr-un atac comis in fata unei biserici, in orasul francez Lyon, de un atacator care apoi a fugit, a informat surse din politie, citate de AFP si Reuters. Preotul ortodox este de nationalitate greaca. 05 Biserica Ortodoxa Greaca denunta o oroare ce depaseste logica umana21. 25 A fost efectuata o arestare, anunta Parchetul din Lyon 20. 00 A fost deschisa o ancheta pentru tentativa de asasinat. 30 Celula de criza. Premierul Jean Castex revine la Paris. 10 Preotul are 52 de ani si este tatal a trei copii.

Este din nou alerta in Franta! Un preot ortodox a fost impuscat langa o biserica

Este din nou panica in Franta, dupa ce un preot a fost impuscat langa o biserica din Lyon, anunta Ministerul de Interne din Franta pe Twitter. Autoritatile au declansat alerta si il cauta acum pe atacator.

Rusia. Un adolescent a fost impuscat mortal dupa un atac la un sediu al politiei din Tatarstan

Un adolescent in varsta de 16 ani din regiunea majoritar musulmana Tatarstan a fost impuscat mortal de politia rusa dupa un atac la o sectie de politie unde a injunghiat un ofiter, relateaza Reuters.

Proteste violente in Philadelphia, dupa ce un afro-american a fost impuscat mortal de politie (VIDEO)

In Philadelphia au avut loc proteste violente, dupa ce un afro-american a fost impuscat mortal de politie luni seara, potrivit Reuters. Barbatul de culoare, Walter Wallace, in varsta de 27 de ani, a fost.

Gruparea de hoti care a bagat groaza in patronii salilor de jocuri din Arad si Timsoara a fost anihilata VIDEO

Patru membri ai unei grupari de hoti care furau din case de bani si seifuri au fost retinuti pentru 24 de ore de politistii de investigatii criminale din Arad.

Scandal in Piata Centrala din Bacau. Comerciantii au refuzat sa poarte masca si s-au certat cu oamenii legii atunci cand au fost amendati (VIDEO)

Scandal monstru in Piata Centrala din Bacau. Mai multi comercianti care au refuzat sa poarte masca de protectie s-au luat la cearta cu politistii care i-au legitimat si amendat. A fost scandal de pomina .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )