Libnet.ro
UNICEF

23:45

Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

B1 B1,
Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

Trei persoane au murit in timpul unui atac armat din Linconshire, potrivit Russia Today. Paramedicii au intervenit pe cale aeriana, iar echipaje de politie au fost vazute in exteriorul Complexului. continuă pe B1

Marea Britanie: Trei persoane au murit, in urma unui atac armat

Trei persoane au murit, printre care si un presupus atacator, intr-un atac armat care a avut loc, marti, in apropierea unei piscine dintr-un oras din regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anuntat politia.

Atac armat in Marea Britanie. Trei persoane au murit

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator inarmat, au fost impuscate mortal marti intr-un incident in regiunea Lincolnshire din centrul Marii Britanii, transmite Press Association, preluata.

Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit intr-un incident armat

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator inarmat, au fost impuscate mortal astazi intr-un incident in regiunea Lincolnshire din centrul Marii Britanii, transmite Press Association, preluata de Reuters.

Un nou atac armat in SUA: Trei politisti ar fi fost ucisi dupa ce un individ a deschis focul in apropierea unei sectii din statul Louisiana

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Incidetul armat a avut loc in Baton Rouge, in statul Louisiana, unde un suspect a deschis focul in apropierea unei sectii de politie, informeaza.

inca trei persoane au fost retinute in Franta, dupa atentatul de la Nisa

Politia franceza a retinut sambata dimineata alte trei persoane in Nisa in cadrul investigatiei deschise asupra atentatului din acest oras din noaptea de joi, actiune a unui cetatean.

Bucuresti: Accident la fantana de la Piata Unirii: Trei persoane, ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata noaptea,dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat, la fantana de la Piata Unirii, din Capitala, conform unor surse din Politie.

FOTO + VIDEO: Atac armat in SUA. Un afroamerican ar fi omorat trei politisti si a ranit alti trei. Biden: Atacul aduce atingere modului de viata american

Presupusul atacator al trei politisti care si-au pierdut viata, duminica, in orasul Baton Rouge din statul american Louisiana ar fi fost identificat. Este vorba de un tanar de culoare de 29 de ani, originar din Kansas City, Missouri.

Atac armat in Kazakhstan. Doi politisti au fost ucisi

Un barbat inarmat cu o pusca automata a ucis cel putin doi politisti in Kazakhstan si a ranit mai multe persoane. Atacatorul este inca in libertate, scrie rt. com.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )