Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca trei persoane au fost retinute in Franta, dupa atentatul de la Nisa

Antena3 Antena3,
inca trei persoane au fost retinute in Franta, dupa atentatul de la Nisa

Politia franceza a retinut sambata dimineata alte trei persoane in Nisa in cadrul investigatiei deschise asupra atentatului din acest oras din noaptea de joi, actiune a unui cetatean. continuă pe Antena3

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Trei romani sunt dati disparuti, dupa atacul de la Nisa

Trei romani sunt dati disparuti dupa atentatul de la Nisa. Este vorba despre o familie cu un copil. Atentatul de joi a fost revendicat de Statul Islamic.

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat vineri ca Alianta Nord-Atlantica isi exprima puternica solidaritate cu poporul francez dupa atentatul sangeros de la Nisa sud), soldat cu peste 200 de morti si raniti.

Bucuresti: Accident la fantana de la Piata Unirii: Trei persoane, ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata noaptea,dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat, la fantana de la Piata Unirii, din Capitala, conform unor surse din Politie.

Victor Ponta, mesaj de condoleante dupa atentatul de la Nisa

Fostul premier a reactionat la cele mai recente atentate din Franta. Condoleante si solidaritate cu victimele, rudele si apropiatii acestora, si cu tot poporul francez lovit inca o data de tragedie! Paris,.

Pozitia neasteptata a Rusiei dupa atentatul din Franta: Putin e gata sa colaboreze cu SUA in eforturile de combatere a terorismului

Kremlinul a facut un anunt neasteptat dupa atentatele de la Nisa, de Ziua Frantei. Vladimir Putin se arata dispus sa ingroape securea razboiului cu SUA si sa colaboreze pentru exterminarea.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa. Mesaj important pentru romani, dupa ce doi conationali au fost raniti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Germania, masura radicala dupa atentatul de la Nisa. Ce se intampla la granite

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat vineri politia federala germana, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )