Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat intr-un liceu din Texas. Cel putin 10 morti si mai multi raniti

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un liceu din Texas. Cel putin 10 morti si mai multi raniti

Mai multe persoane au fost ranite vineri dupa ce un atacator a deschis focul intr-un liceu din Texas, au anuntat autoritatile, care au precizat ca situatia este sub control, relateaza AFP. S-a. continuă pe Antena3

UPDATE SUA: Atac armat ntr-un liceu din Texas / Cel putin 8 morti

Mai multe persoane au fost ucise vineri dimineata dupa ce o persoana a deschis focul intr-un liceu din Texas, anunta televiziunile americane de stiri, scrie AFP, care adauga ca presedintele Donald Trump a avertizat ca ne putem astepta la vesti proaste.

UPDATE SUA: Atac armat ntr-un liceu din Texas / Cel putin 10 morti

Mai multe persoane au fost ucise vineri dimineata dupa ce o persoana a deschis focul intr-un liceu din Texas, anunta televiziunile americane de stiri, scrie AFP, care adauga ca presedintele Donald Trump a avertizat ca ne putem astepta la vesti proaste. UPDATE 22:48Suspectul a folosit doua arme detinute in mod legal de tatal sau: o pusca si un 38-revolver.

Atac armat intr-un liceu din Texas. Sunt multiple victime

Mai multe persoane au fost ranite vineri dupa ce un atacator a deschis focul intr-un liceu din Texas, au anuntat autoritatile, care au precizat ca situatia este sub control, relateaza AFP. S-a.

Atac armat la o scoala din Texas: cel putin opt persoane au fost ucise

Cel putin opt persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

Primarul din Dallas critica Congresul american dupa atacul armat la un liceu din Texas: Scutiti-ne de gnduri si rugaciuni si faceti-va treaba

Primarul democrat din Dallas, Mike Rawling, a criticat Congresul american in urma atacului armat de la o scoala din Santa Fe soldat cu 10 morti, scrie CNN, citat de News. ro.

Atac armat la o scoala din Texas: 10 persoane au fost ucise. Dispozitive explozibile gasite in liceu

Zece persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

Atac armat la o scoala din Texas

Un atacator a ranit mai multe persoane la un liceu din Santa Fe, Texas intr-un nou atac armat din SUA, scrie Reuters.

Bulgaria va avea nevoie de cel putin trei ani ca sa adere la euro

Bulgaria va avea nevoie de cel putin trei ani pentru a adera la zona euro, a declarat marti vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, transmite Reuters, conform Agerpres.

Trecea intr-o seara pe langa un liceu din Timisoara, cand a auzit strigate bizare venite parca din alta lume. S-a speriat cumplit. Cand a ajuns acasa si i-a povestit sotiei ce s-a intamplat, aceasta a incremenit. I-a spus ca

Trecea intr-o seara pe langa Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara, cand a auzit strigate bizare venite parca din alta lume. Initial, a crezut ca i se pare. S-a oprit, dar sunetele ciudate au continuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )