Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atac armat in Statele Unite: Doua persoane au fost impuscate intr-o cladire de birouri din Dallas, Texas (FOTO)

B1 B1,
Atac armat in Statele Unite: Doua persoane au fost impuscate intr-o cladire de birouri din Dallas, Texas (FOTO)

Doua persoane au fost impuscate luni intr-un incident armat la o cladire de birouri din orasul american Dallas, Texas. Conditiile si motivele care au dus la atacul armat sunt necunoscute, dar surse. continuă pe B1

Atac armat in Statele Unite: Doua persoane au fost impuscate intr-o cladire de birouri din Dallas, Texas

Doua persoane au fost impuscate luni intr-un incident armat la o cladire de birouri din orasul american Dallas, Texas. Conditiile si motivele care au dus la atacul armat sunt necunoscute, dar surse.

Rusia: atac armat intr-un birou regional al FSB. Doua persoane au fost ucise

Autoritatile ruse au anuntat ca doua persoane si-au pierdut viata, mai exact un angajat si un vizitator, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul intr-un birou al Serviciului Federal de Securitate FSB) din Habarovsk, o regiune situata in Orientul indepartat al Rusiei, transmite Reuters.

Accident in lant in care au fost implicate noua masini pe DE 70. Doua persoane au fost ranite

Accident in lant in care au fost implicate noua autoturisme pe DE 70 intre Craiova si Filiasi. Doua persoane au fost ranite, iar oamenii legii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

O explozie puternica a avut loc intr-un bloc de locuinte din Brasov. Doua persoane au fost ranite si 60 au fost evacuate

O explozie s-a produs, duminica dimineata, intr-un bloc de pe strada Jiului, din municipiul Brasov. Cel mai probabil, deflagratia s-a produs din cauza unor acumulari de gaz, iar doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital. Pentru siguranta, 60 de persoane din imobilul respectiv au fost evacuate, potrivit News. ro.

Explozie intr-un bloc de locuinte din Brasov. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc tip vila de pe strada Jiului. Doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital. 60 de persoane au fost evacuate.

Explozie intr-un bloc de locuinte din Brasov. Doua persoane au fost ranite si au fost transportate la un spital din Bucuresti

O explozie a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc tip vila de pe strada Jiului. Doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital. 60 de persoane au fost evacuate.

Atac armat pe Champs-elysees

ACTUALIZARE 07:36 Politia franceza a emis un mandat de arestare pentru un al doilea suspect in atacul armat de pe Champs Elysee Politia franceza a emis un mandat de arestare pentru un al doilea suspect in atacul armat de aseara de pe Champs Elysee, soldat cu moartea unui politist si ranirea grava a altori doi, arata un document obtinut de Reuters. *ACTUALIZARE 07:24 Politia franceza a perchezitionat locuinta din Chelles a lui Karim Cheurfi, condamnat pentru atacarea unui politist in 2001 ----------- Un politist a fost ucis, iar alti doi grav raniti aseara, intr-un atac armat pe Champs-Elysee, la Paris, al carui autor a fost impuscat, au anuntat surse concordante, citate de AFP.

Atac armat comis de un tanar de 19 ani la sediul FSB din Khabarovsk (estul Rusiei): Un ofiter FSB si un vizitator au fost ucisi

Un ofiter FSB si un vizitator au fost ucisi, vineri, intr-un atac armat care a avut loc la sediul FSB Serviciul Federal de Securitate rusesc) din Khabarovsk, in estul Rusiei, anunta agentia TASS. Atacatorul a fost identificat ca fiind A. Konev, nascut in anul 1999 si locuitor al regiunii Khabarovsk.

ATAC ARMAT iN RUSIA! Un ofiter al Serviciului Federal rus de Securitate a murit (VIDEO)

Atac armat in Orientul indepartat Rus. Un barbat a deschis focul, vineri, in orasul Khabarovsk. Un ofiter al Serviciului Federal rus de Securitate FSB) si un un civil au fost impuscati.

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )