Libnet.ro
UNICEF

23:00

ATAC asupra bazei ONU din Sudanul de Sud: Cel putin 58 morti si peste 100 de raniti

Antena3 Antena3,
ATAC asupra bazei ONU din Sudanul de Sud: Cel putin 58 morti si peste 100 de raniti

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, informeaza. continuă pe Antena3

58 de morti si 100 de raniti, in urma unui atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste au fost 100 ranite, intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Mediafax.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili. Atacul a avut loc in orasul Bor, din estul tarii, controlat de.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP.

Sudanul de Sud: Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra unei baze ONU. Traian Basescu: Un act de o gravitate extraordinara

Cel putin 58 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, joi, in urma unui atac asupra unei baze a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din Sudanul de Sud, in care mii de civili s-au refugiat, a anuntat vineri ONU, prezentand un nou bilant, transmite AFP.

Un feribot cu 450 pasageri la bord a naufragiat in largul Coreei de Sud: Cel putin doua persoane au murit

Un feribot cu 450 de persoane la bord a esuat, miercuri, in largul Coreei de Sud. Potrivit autoritatilor, cel putin doua persoane si-a pierdut viata, relateaza New York Daily News. Nava se scufunda, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )