Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sudanul de Sud: Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra unei baze ONU. Traian Basescu: Un act de o gravitate extraordinara

Hotnews Hotnews,
 Sudanul de Sud: Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra unei baze ONU. Traian Basescu: Un act de o gravitate extraordinara

Cel putin 58 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, joi, in urma unui atac asupra unei baze a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din Sudanul de Sud, in care mii de civili s-au refugiat, a anuntat vineri ONU, prezentand un nou bilant, transmite AFP. continuă pe Hotnews

ATAC asupra bazei ONU din Sudanul de Sud: Cel putin 58 morti si peste 100 de raniti

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, informeaza.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili. Atacul a avut loc in orasul Bor, din estul tarii, controlat de.

Cel putin noua morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin noua persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Cadavrele au fost recuperate din zapada, iar pe langa cei morti, cinci dintre supravietuitori au fost salvati. Nu.

Cel putin 12 morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin 12 persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Cadavrele au fost recuperate din zapada, iar pe langa cei morti, cinci dintre supravietuitori au fost salvati.

Cel putin sase morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin sase persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Patru dintre cadavre au fost deja recuperate si se incearca extragerea altor doua, blocate in zapada. Numerosi.

58 de morti si 100 de raniti, in urma unui atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste au fost 100 ranite, intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Mediafax.

Un feribot cu 450 pasageri la bord a naufragiat in largul Coreei de Sud: Cel putin doua persoane au murit

Un feribot cu 450 de persoane la bord a esuat, miercuri, in largul Coreei de Sud. Potrivit autoritatilor, cel putin doua persoane si-a pierdut viata, relateaza New York Daily News. Nava se scufunda, a.

Cel putin noua morti in urma unei avalanse in Everest

O avalansa care s-a produs vineri dimineata in varful Everest a generat moartea a cel putin noua persoane, au anuntat oficialii, potrivit AFP.

Cel putin noua morti in urma unei avalanse produse in muntele Everest

Cel putin noua nepalezi au murit, vineri dimineata, in urma unei avalanse produse pe muntele Everest, alti cinci fiind salvati, anuntaCNN. Grupul de ghizi se pregatea sa faca accesul pe varf pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )