Libnet.ro
UNICEF

14:45

Atac cu cutitul la o gradinita din China: Cel putin 14 copii raniti

Hotnews Hotnews,
 Atac cu cutitul la o gradinita din China: Cel putin 14 copii raniti

O femeie a atacat cel putin 14 copii cu un cutit de bucatarie la o gradinita din orasul Chongqing din centrul Chinei, a anuntat vineri politia locala, potrivit CNN, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

ATAC la o gradinita din China: 14 copii, RANITI cu cutitul de o femeie

Liu, o femeie in varsta de 39 de ani, a socat intreaga lume dupa ce a atacat cu un cutit de bucatarie mai multi copii de la o gradinita din orasul Chongqing, China. Atacul a avut loc la ora locala.

Atac cu cutit la o gradinita din China!14 copii au fost raniti

Un numar de 14 copii de la o gradinita din metropola chineza Chongqing vest) au fost raniti vineri intr-un atac cu cutit, a anuntat politia locala, relateaza dpa. O femeie de 39 de ani a fost arestata,.

China: O femeie a ranit 14 copii intr-un atac cu cutitul la o gradinita

O femeie inarmata cu un cutit de bucatarie a atacat vineri copiii de la intrarea la o gradinita din orasul chinez Chongqing, ranind 14 dintre ei, a informat politia, scrie Reuters.

11 turoperatori din China au vizitat Romania, intr-o campanie de promovare turistica

11 turoperatori din China au participat la o vizita de informare in Romania. In cadrul acestui infotrip, organizat de Ministerul Turismului, reprezentantii agentiilor de turism au vizitat obiective din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba si Timisoara.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

VIDEO Podul care sfideaza lumea: cum arata constructia extraordinara din China

China este in atentia tuturor in aceste zile. Cea mai ambitioasa constructie a sa a fost inaugurata. E vorba de cel mai mare pod din lume. De ce era nevoie de asa ceva? Podul inaugurat recent de China face legatura intre Hong Kong, fosta colonie britanica, Macao, fosta colonie portugheza, si orasul chinez Zhuhai. Constructia are [] .

74% dintre bucuresteni iau masa in oras cel putin o data pe saptamana. Care este mancarea lor preferata?

74% dintre bucuresteni iau masa in oras cel putin o data pe saptamana, localurile preferate sunt puburile, terasele, restaurantele din centrul orasului, iar cei mai multi isi doresc sa manance preparate traditionale romanesti, arata un studiu al.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta dis-cutii cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat ieri un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta discutiile cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat astazi un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )