Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Doua persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul. continuă pe România Liberă

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Trei persoane au fost ranite. Atacatorul ar fi un cetatean german, cu probleme psihice. El a fost retinut

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul.

Atac armat intr-un tren din Elvetia

ACTUALIZARE 13:20 Autoritatile elvetiene afirma ca nu exista indicii ale unui act terorist in cazul atacului din tren Politia elvetiana a declarat duminica ca nu are pana in prezent niciun indiciu care sa arate ca este vorba despre o motivatie terorista in cazul atacului de sambata dintr-un tren care circula in nord-estul Elvetiei, transmite AFP. -------- A fost stare de alerta sambata in Elvetia, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat pasagerii dintr-un tren si a ranit grav cinci persoane. Agresorul este un cetatean elvetian si nu provine din randul imigrantilor, au anuntat autoritatile, potrivit Digi 24.

Atac intr-un tren din Elvetia. Un vagon a fost incendiat, mai multe persoane sunt ranite

Un barbat a atacat cu o arma de foc si cu un cutit pasageri aflati intr-un tren, in Elvetia, transmite sambata AFP. Agentia France Presse, care citeaza politia, relateaza ca s-au.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

Atac intr-un tren din Austria. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite marti cu un cutit de catre un barbat intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, in vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publica ORF, citata de.

Panica intr-un tren din Austria! Doua persoane au fost ranite grav, dupa un atac cu un cutit

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-un tren de navetisti din Austria, potrivit agerpres. ro. Potrivit presei locale, incidentul a pornit de la o cearta. Un.

Atac intr-un tren din Elvetia: 6 persoane, printre care si un copil de 2 ani, ranite. Politia elvetiana: Probabil o crima din pasiune. Ipoteza terorismului, deplasata

Sase persoane au suferit arsuri si rani provocate de cutit in urma unui atac intr-un tren din Elvetia, informeaza politia din Saint-Gall citata de AFP. Printre raniti se afla si un copil de 2 ani. Un elvetian in varsta de 27 de ani a incercat sa dea foc, cu un lichid inflamabil, unui vagon de tren si a lovit mai multi pasageri. Politia elvetiana: Ipoteza terorismului, deplasata. Probabil o crima din pasiune.

Atac intr-un tren din Elvetia: o femeie si agresorul au murit, doua fete sunt in stare grava

O femeie de 34 de ani a murit si doua fete sunt in stare grava la o zi dupa ce au fost atacate intr-un tren din Elvetia de un barbat inarmat cu un cutit si avand asupra sa lichid inflamabil, a anuntat duminica politia din St. Gallen, citata de Reuters.

Austria: Doua persoane au fost injunghiate intr-un tren de un atacator german

Autoritatile austriece au anuntat marti dimineata ca doua persoane au suferit plagi injunghiate, intr-un tren care traversa landul Voralberg. Atacatorul a fost identificat drept un barbat german, in varsta de 60 de ani, care ar avea probleme psihice, informeaza editia austriaca a The Local.

Elvetia:Un barbat a injunghiat sapte persoane si a provocat un incendiu intr-un tren

Autoritatile elvetiene au anuntat ca sapte persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren. Se pare ca atacatorul a pornit si un mic incendiu, dupa ce a stropit un lichid inflamabil pe podeaua trenului, transmite BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )