Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atac armat intr-un tren din Elvetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atac armat intr-un tren din Elvetia

ACTUALIZARE 13:20 Autoritatile elvetiene afirma ca nu exista indicii ale unui act terorist in cazul atacului din tren Politia elvetiana a declarat duminica ca nu are pana in prezent niciun indiciu care sa arate ca este vorba despre o motivatie terorista in cazul atacului de sambata dintr-un tren care circula in nord-estul Elvetiei, transmite AFP. -------- A fost stare de alerta sambata in Elvetia, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat pasagerii dintr-un tren si a ranit grav cinci persoane. Agresorul este un cetatean elvetian si nu provine din randul imigrantilor, au anuntat autoritatile, potrivit Digi 24. continuă pe Ziarul Bursa

Atac intr-un tren din Elvetia. Un vagon a fost incendiat, mai multe persoane sunt ranite

Un barbat a atacat cu o arma de foc si cu un cutit pasageri aflati intr-un tren, in Elvetia, transmite sambata AFP. Agentia France Presse, care citeaza politia, relateaza ca s-au.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Doi barbati, intre care un imam, au fost impuscati mortal sambata in apropierea unei moschei din New York, a anuntat politia, care nu avanseaza un motiv al crimei, relateaza AFP si.

Atac intr-un tren din Elvetia: 6 persoane, printre care si un copil de 2 ani, ranite. Politia elvetiana: Probabil o crima din pasiune. Ipoteza terorismului, deplasata

Sase persoane au suferit arsuri si rani provocate de cutit in urma unui atac intr-un tren din Elvetia, informeaza politia din Saint-Gall citata de AFP. Printre raniti se afla si un copil de 2 ani. Un elvetian in varsta de 27 de ani a incercat sa dea foc, cu un lichid inflamabil, unui vagon de tren si a lovit mai multi pasageri. Politia elvetiana: Ipoteza terorismului, deplasata. Probabil o crima din pasiune.

Atac intr-un tren din Elvetia: o femeie si agresorul au murit, doua fete sunt in stare grava

O femeie de 34 de ani a murit si doua fete sunt in stare grava la o zi dupa ce au fost atacate intr-un tren din Elvetia de un barbat inarmat cu un cutit si avand asupra sa lichid inflamabil, a anuntat duminica politia din St. Gallen, citata de Reuters.

Atac cu bomba intr-o statiune din Thailanda. O persoana a fost ucisa, zece ranite, inclusiv turisti straini

Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane, a informat pe Twitter un corespondent BBC, citand.

Atac cu BOMBA intr-o statiune din Thailanda, O femeie a fost ucisa. Zece oameni, inclusiv turisti straini, sunt raniti

Doua bombe au explodat in statiunea turistica Hua Hin din Golful Thailandei provocand moartea unei femei si ranind alte 10 persoane.

Alerta alimentara! Mici cu E.Coli, intr-un hipermarket din Caras-Severin

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelora anuntat ca inspectorii institutiei au descoperit bacteria E. Coli in mici comercializati intr-un magazin din.

Atac armat in orasul spaniol Zaragoza: Atacatorul a reusit sa fuga (FOTO)

Panica in orasul spaiol Zaragoza. Un barbat inarmat a deschis focul ranind grav doua persoane, scrie The Independent. Incidentul s-a petrecut la ora locala 9 langa un centru comercial din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )