Libnet.ro
UNICEF

16:30

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

România Liberă România Liberă,
ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de . continuă pe România Liberă

Atacul din Kenya: Mai multi ostatici au fost eliberati din mall-ul atacat de islamisti

Nepotul presedintelui Kenyei, impreuna cu logodnica sa, se afla printre victimele atacului de la mall-ul Westgate din Nairobi. Seful statului kenyan a promis ca cei reponsabili de atac vor plati pentru aceasta.

Mai multi politisti, atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata

Mai multi politisti au fost atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata. Atacul a avut loc in timpul unor perchezitii. Jandarmii au tras focuri de arma dupa un suspect. Mai multe p.

Mai multi straini, intre care si europeni, printre victimele atacului de la Nairobi.

Mai multi straini, intre care cel putin sase europeni, se afla printre victimele atacului asupra unui centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Doi francezi, trei britanici, doi canadieni, un sud-african, o sud-coreeana, o olandeza, doi indieni, un peruan si un celebru poet si om de stat ghanez, Kofi Awoonor, au decedat in atacul de la Nairobi. Cetateni americani si numerosi alti occidentali - tinte privilegiate ale atacatorilor - figureaza printre raniti. Din nefericire, una dintre .

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

ATAC KENYA: Cel putin zece suspecti, arestati in ancheta privind atacurile de la Nairobi.

Cel putin zece suspecti au fost arestati pentru a fi interogati in ancheta privind atacurile armate comise in centrul comercial Westgate din Nairobi, anunta Ministerul kenyan de Interne, relateaza Mediafax. Am arestat peste zece suspecti pentru a fi interogati, a comunicat Ministerul de Interne intr-un mesaj postat pe Twitter. Atacul, revendicat de militiile islamiste Al-Shebab, s-a soldat cu cel putin 69 de morti, alte 63 de persoane fiind disparute, potrivit AFP.

Topul celor mai bogate tari: AICI se invart cei mai multi bani

Lumea este din ce in ce mai bogata. Cel putin asta arata cel mai recent studiu publicat de The Boston Consulting Group, potrivit caruia nivelul bogatiei la nivel mondial a crescut la 121,8 trilioane de dolari si este estimat sa avanseze in urmatorii.

Un fost director din RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu-Viorel Jianu, fost director in cadrul RATB, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )