Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atacul din Kenya: Mai multi ostatici au fost eliberati din mall-ul atacat de islamisti

B1 B1,
Atacul din Kenya: Mai multi ostatici au fost eliberati din mall-ul atacat de islamisti

Nepotul presedintelui Kenyei, impreuna cu logodnica sa, se afla printre victimele atacului de la mall-ul Westgate din Nairobi. Seful statului kenyan a promis ca cei reponsabili de atac vor plati pentru aceasta. continuă pe B1

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

ATAC NAIROBI. Interpol isi ofera asistenta fortelor de ordine din Kenya.

Interpol si-a oferit, duminica, asistenta fortelor de ordine kenyene pentru orice solicitare de informatii sau arestari legate de atacul de la centrul comercial Westgate din Nairobi, soldat cu 59 de morti, transmite Mediafax. Orice solicitare de informatii din partea autoritatilor kenyene va fi tratata cu prioritate de Centrul de comandament si coordonare si de biroul Interpol din Kenya, a anuntat organizatia de cooperare politieneasca internationala, cu sediul la Lyon, in Franta, intr-un .

Mai multi politisti, atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata

Mai multi politisti au fost atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata. Atacul a avut loc in timpul unor perchezitii. Jandarmii au tras focuri de arma dupa un suspect. Mai multe p.

Mai multi straini, intre care si europeni, printre victimele atacului de la Nairobi.

Mai multi straini, intre care cel putin sase europeni, se afla printre victimele atacului asupra unui centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Doi francezi, trei britanici, doi canadieni, un sud-african, o sud-coreeana, o olandeza, doi indieni, un peruan si un celebru poet si om de stat ghanez, Kofi Awoonor, au decedat in atacul de la Nairobi. Cetateni americani si numerosi alti occidentali - tinte privilegiate ale atacatorilor - figureaza printre raniti. Din nefericire, una dintre .

Atacul din Nairobi, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Atacul din Nairobi, in urma caruia 30 de persoane si-au pierdut viata si peste 50 au fost ranite, a fost revendicat, sambata seara, de catre islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu al-Qaida,.

43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Pana in prezent avem 43 de decese confirmate si peste 200 de raniti, a declarat seful Crucii Rosii, Abbas Gullet, in timp ce fortele de securitate incearca, in continuare, sa neutralizeze atacatorii care detin un numar nedeterminat de .

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Atac amarmat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Atac armat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )