Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea. continuă pe Wall-Street Ro

Un fost director din RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu-Viorel Jianu, fost director in cadrul RATB, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Fost director RATB, RETINUT DE DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un.

Un fost director al RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu Viorel Jianu, fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Fost director al RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta.

Radu Viorel Jianu, fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, potrivit DNA. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Bucuresti efectueaza acte de urmarire penala fata inculpatii: Radu - Viorel Jianu, la data faptelor, director al Departamentului Achizitii Publice din cadrul Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), in sarcina caruia s-a .

Fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB, retinut de procurori pentru trafic de influenta

Radu Jianu, fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB, a fost retinut sambata de procurori, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea vehiculelor din parcul propriu al regiei. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, cei trei urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Fost consilier social din Bucuresti, retinut pentru trafic de persoane. Acesta ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Aurel Bejan, un fost angajat al unei primarii de sector din municipiul Bucuresti - Serviciul de Asistenta Sociala, in calitate de consilier pe probleme sociale, a fost retinut de procurori pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat ca, impreuna cu o alta persoana, ar fi obligat o fata cu probleme psihice sa intretina relatii sexuale cu ei, dupa care ar fi vandut-o contra sumei de 250 de lei.

Dan Voiculescu, la sediul DNA pentru prezentarea materialului de urmarire penala

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-a prezentat joi la DNA, pentru prezentarea materialului de urmarire penala in dosarul privind santajarea administratorului RCSRDS, informeaza Agerpres.

UPDATE Fost consilier social din Bucuresti, arestat dupa ce ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Aurel Bejan, un fost angajat al unei primarii de sector din municipiul Bucuresti - Serviciul de Asistenta Sociala, in calitate de consilier pe probleme sociale, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat ca, impreuna cu o alta persoana, ar fi obligat o fata cu probleme psihice sa intretina relatii sexuale cu ei, dupa care ar fi vandut-o contra sumei de 250 de lei.

Un profesor de la Scoala de Agenti de Politie Campina si un fost agent de politie, retinuti pentru trafic de influenta. Au cerut 75.000 de euro pentru admiterea a trei candidati

Ana Gabriela Voicu, fost ofiter si cadru didactic in cadrul Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina si Mihail Micu, fost agent de politie, au fost retinuti si sunt cercetati de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Acestia au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau bani pentru admiterea a trei candidati la scoala de la Campina.

Director din Departamentul pentru Energie: Eu vin din privat, nu-mi convine la stat. Nu este comod sa stii ca in orice zi te ameninta unul sau altul cu DNA sau cu Curtea de Conturi

Pe zona financiara, companiile de stat nu au oameni potriviti, considera Gabriel Dumitrascu, seful directiei Privatizare a Departamentului pentru Energie. Acesta a mai spus ca nici in cazul managerilor privati nu au aplicat intotdeauna persoanele potrivite. Selectia s-a facut dintre cei care au aplicat. Nu au aplicat intotdeauna cei mai buni. Eu vin din privat, nu-mi convine la stat. Nu este comod sa stii ca in orice zi te ameninta unul sau altul cu DNA sau cu Curtea de Conturi. Eu mi-am asumat problema pe termen lung, a afirmat Dumitrascu in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )