Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac terorist in Ierusalim. Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in actul criminal

Antena3 Antena3,
Atac terorist in Ierusalim. Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in actul criminal

Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in ceea ce pare a fi un atac terorist, in Ierusalim. Un barbat neidentificat s-ar fi urcat intr-un excavator cu care a lovit de mai multe ori un. continuă pe Antena3

ACCIDENT FEROVIAR in Germania. Cel putin 35 de persoane au fost ranite

Cel putin 35 persoane au fost ranite vineri seara, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren de marfa, in apropiere de gara din Mannheim, in sudul Germaniei, a anuntat operatorul german de tran.

VIDEO Ierusalim: Un evreu a fost ucis in urma unui atac terorist cu un excavator

Un israelian a fost ucis si alte cinci persoane ranite in timpul unui atac terorist cu un excavator, al carui autor a fost ucis de politie, relateza AFP.

EXPLOZIE intr-o uzina din estul Chinei. Cel putin 65 de persoane AU MURIT

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP, conform.

Cutremur de 6,1 in sud-vestul Chinei: Cel putin 150 de persoane au murit

Cel putin 150 de persoane au murit, iar altele au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,1 care s-a produs duminica in regiunile muntoase din sud-vestul Chinei, informeaza news. sky. com. Cutremurul.

UPDATE. Cel putin 375 de morti si 1.400 de raniti in cutremurul din China

UPDATE - Bilantul cutremurului produs duminica in provincia chineza Yunnan sud) a atins 357 de morti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, citata de AFP. Cel putin 357 de persoane au murit in.

Cel putin 150 de morti in urma unui cutremur cu magnitudie 6,1 produs in China

Cel putin 150 de persoane au murit in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,1 produs duminica in regiunile muntoase din sud-vestul Chinei, a anuntat presa oficiala, citata de AFP, scrie Mediafax .

Inundatii in Bulgaria. Doua persoane au murit si alte 900 au fost evacuate

Un barbat si o femeie au murit inecati in urma inundatiilor care afecteaza nord-vestul Bulgariei, iar aproximativ 900 de persoane au fost evacuate de serviciile de interventie, a anuntat duminica Ministerul.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

UPDATE. Cel putin 367 de morti si 2.000 de raniti in cutremurul din China

UPDATE - Cutremurul produs duminica in provincia chineza Yunnan sud) s-a soldat cu cel putin 367 de morti si aproape 2. 000 de raniti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, citata de AFP. Cel.

Cel putin 367 de morti in urma cutremurului din China

Cutremurul puternic din sud-vestul Chinei a facut cel putin 150 de victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )