Libnet.ro
UNICEF

14:30

EXPLOZIE intr-o uzina din estul Chinei. Cel putin 65 de persoane AU MURIT

Antena3 Antena3,
EXPLOZIE intr-o uzina din estul Chinei. Cel putin 65 de persoane AU MURIT

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

O explozie la o uzina de metale din estul Chinei s-a soldat cu moartea a 65 de oameni, iar lista victimelor e in continuare in actualizare, transmite BBC. Peste 100 de persoane au fost ranite in explozie, potrivit.

Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP.

Explozie la o fabrica din estul Chinei: presa anunta ca 65 de oameni au murit

O explozie la o fabrica din estul Chinei s-a soldat cu moartea a 65 de persoane si un numar necunoscut de raniti, a anuntat sambata un canal public de televiziune, transmite AFP. Explozia a avut loc in orasul Kushan situat in estul provinciei Jiangsu si a provocat moartea a 65 de persoane iar numarul de raniti este in curs de evaluare, a transmis CCTV intr-un articol publicat pe internet.

VIDEO Explozie la o fabrica din estul Chinei: 68 de morti si aproape 200 de raniti

O explozie s-a produs sambata dimineata la o fabrica de produse metalice din estul Chinei, provocand moartea a 68 de persoane si ranirea altor 187, arata un nou bilant facut public de un responsabil chinez si transmis de postul public de televiziune CCTV, informeaza AFP.

Explozie la o uzina chineza: peste 65 de morti si 100 de raniti

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat un post public de televiziune, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

China: 65 de morti si peste 100 de raniti in urma unei explozii intr-o fabrica

O explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei s-a soldat cu 65 de morti si un numar inca nedeterminat de raniti.

Un fost campion roman la box a fost ucis intr-un club din Spania

Un fost campion roman la box a fost ucis intr-o incaierare intr-un club din Spania! Este vorba de Robert Danceanu, in varsta de 39 de ani. Multiplul campion la box si bodyguard al mai multor persoane foarte.

Steaua a batut Universitatea Craiova cu 3-1, intr-un meci din Liga I

FC Steaua a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Adrian Popa, Sanmartean si Varela, respectiv I.

Multiplul campion roman de box, Robert Danceanu, ucis intr-un club din Tenerife de spaniolul Moises Ruibal

Un scandal care a avut loc intr-un club din tenerife i-a adus moartea multiplului campion de box, Robert Danceanu. Tragedia s-a produs in urma cu cateva zile, cand Robert a sarit in apararea fratelui sau care se afla intr-un conflict cu spaniolul Moises Ruibal, arata B1tv.

Altercatie intre Orlando Bloom si Justin Bieber, intr-un club din Ibiza, din cauza Mirandei Kerr VIDEO)

Actorul britanic Orlando Bloom a incercat sa il loveasca pe cantaretul canadian Justin Bieber intr-un club din Ibiza, potrivit unor martori citati de tmz. com. Justin a fost cordial si totul era bine. Dar apoi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )