Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atacul armat din Vitan. Asasinul platit, Vitalie Proca, a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Atacul armat din Vitan. Asasinul platit, Vitalie Proca, a fost trimis in judecata

Vitalie Proca, presupusul atacator din cartierul bucurestean Vitan, a fost trimis in judecata de procurorii bucuresteni sub acuzatiile de tentativa de omor calificat si deosebit de grav si nerespectare a regimului armelor si munitiilor. continuă pe Adevărul

Atacul armat din Vitan. Asasinul platit Vitalie Proca a fost trimis in judecata

Vitalie Proca, presupusul atacator din cartierul bucurestean Vitan, a fost trimis in judecata de procurorii bucuresteni sub acuzatiile de tentativa de omor calificat si deosebit de grav si nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

Atacul armat din Vitan: Proca si Druta, trimisi in judecata.

Vitalie Proca si Ion Druta au fost trimisi in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru atacul armat care a avut loc pe 26 noiembrie 2012 in cartierul Vitan din Bucuresti. In comunicatul Parchetului se arata ca: PROCA VITALIE, cetatean moldovean, cercetat in stare de arest preventiv, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat si deosebit de grav si nerespectare a regimului armelor si munitiilor, DRUTA ION, .

Vitalie Proca si Ion Druta, trimisi in judecata pentru atacul armat din cartierul bucurestean Vitan

Cetatenii moldoveni Vitalie Proca si Ion Druta au fost trimisi in judecata pentru tentativa de omor, in dosarul privind atacul armat din 26 noiembrie 2012, petrecut in cartierul Vitan din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )