Libnet.ro
UNICEF

21:00

Atacul informatic de la British Airways: Cum au reusit hackerii?

Hotnews Hotnews,
 Atacul informatic de la British Airways: Cum au reusit hackerii?

Saptamana aceasta British Airways a anuntat ca hackerii au reusit sa sparga site-ul si aplicatia, extragand date de la mii de clienti. Numele, adresele de e-mail si detaliile cartii de credit, inclusiv numerele de carduri, datele de expirare si codurile CVV au fost furate de catre hackeri, scrieBBC. continuă pe Hotnews

British Airways va despagubi clientii afectati de furtul de date

Clientii companiei aeriene British Airways afectati de furtul de date vor fi despagubiti, a promis ieri directorul general al operatorului aerian britanic, Alex Cruz, informeaza AFP.

Datele a peste 380.000 de clienti British Airways care au efectuat plati cu cardul au fost furate

Datele a peste 380. 000 de clienti ai companiei aeriene British Airways care au facut rezervari online si au platit cu cardul in ultimele saptamani au fost furate, au transmis reprezentantii companiei, citati de Reuters, dupa cum precizeaza Mediafax.

British Airways investigheaza furturile de date

British Airways investigheaza furtul datelor personale si financiare ale unor clienti care au efectuat 380. 000 de plati cu cardul pe site-ul si aplicatia mobila a companiei, potrivit unui anunt al companiei mama a operatorului aerian, International Airlines Group AIG), transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )