Libnet.ro
UNICEF

11:30

Atacul de la Londra. Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu premierul britanic Theresa May

Adevărul Adevărul,
Atacul de la Londra. Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu premierul britanic Theresa May

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o convorbire telefonica cu Theresa May, premierul Marii Britanii, dupa ce doi cetateni romani au fost raniti ieri in atentatul terorist de la Londra, soldat cu cel putin cinci morti si 40 de raniti. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a discutat, joi, la telefon, cu premierul britanic, Theresa May. Seful statului a condamnat ferm atacul terorist din Londra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, joi, cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Theresa May, cu care a discutat despre atacul terorist de la Londra.

Klaus Iohannis a vorbit cu Theresa May despre atacul terorist de miercuri din Londra: Premierul britanic si-a exprimat regretele sale puternice pentru ranirea celor doi cetateni romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May in contextul atacului terorist de miercuri ce a avut loc in aproprierea Parlamentului de la.

Reactiile lui Klaus Iohannis si Liviu Dragnea in urma atacului de la Londra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, ca isi exprima intreaga solidaritate cu poporul si guvernul britanic in urma atacului terorist care a avut loc la Londra, in timp ce Presedintele Klaus Iohannis, a scris pe Twitter ca Romania este alaturi de Marea Britanie.

Klaus Iohannis: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri seara ca este alaturi de cetatenii romani care au fost raniti in atacul de la Londra. intr-un mesaj transmis pe Twitter, seful statului.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Vom trimite 120 de militari in Polonia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statul a vorbit despre deciziile luate in privind asigurarea prezentei.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele nu mai este prima optiune a votantilor anti-PSD pentru alegerile din 2019. Vezi care sunt rezultatele sondajului Sociopol

Scenariu surprinzator pe scena politica romaneasca. Potrivit unui sondaj al Sociopol, Klaus Iohannis nu mai este prima optiune a votantilor anti-PSD pentru alegerile prezidentiale din 2019. Iohannis este.

Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o demita pe Laura Codruta Kovesi: La incalcarea Constitutiei nu mai este varianta. Se taie precum tai cu bisturiul (VIDEO)

Cuvinte dure ale lui Traian Basescu la adresa lui Laura Codruta Kovesi si Klaus Iohannis. Fostul presedinte ii cere lui Iohannis sa il demita pe procurorul sef al DNA pentru ca a incalcat.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul de la Roma, unde se discuta viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la Summitul Uniunii Europene de la Roma, unde va fi adoptata o declaratie referitoare la viitorul UE.

intrevedere intre presedintele Klaus Iohannis si Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu Principesa Mostenitoare Margareta. intrevederea a avut loc la Palatul Cotroceni. Activitatea publica a Familiei Regale a fost unul dintre.

Klaus Iohannis: Voi discuta cu liderii majoritatii despre propunerea pentru SIE, dar nu ma grabesc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va face o propunere pentru conducerea SIE la momentul potrivit, dar nu se grabeste si va avea discutii cu liderii majoritatii parlamentare inainte de a veni cu un nume pentru sefia Serviciului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )