Libnet.ro
UNICEF

17:00

Atentat cu masina capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 60 de morti si 200 de raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atentat cu masina capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 60 de morti si 200 de raniti

Cel putin 60 de persoane au fost ucise si 200 au fost ranite azi in momentul in care un camion frigorific a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, un cartier siit din nord-estul Bagdadului, au informat surse medicale si din cadrul politiei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ATENTAT in Bagdad. Cel putin 60 de oameni au murit

Cel putin 60 de persoane au fost ucise si 200 au fost ranite, joi, cand un camion frigorific a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, un cartier siit din nord-estul Bagdadului, au informat surse medicale si din cadrul politiei.

Atentat cu bomba in Nigeria: Cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite

Un atac cu bomba s-a produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, in urma caruia cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite, relateaza Euronews. Bomba a explodat intr-o piata.

Atentat cu masina capcana in Bagdad: O bomba puternica a explodat in mijlocul unei piete

Carnaj in capitala Irakului, Bagdad, acolo unde o bomba puternica a explodat in mijlocul unei piete, informeaza B1 TV. Deflagratia a facut cel putin 54 de victime si 86 de raniti, conform Associated Press,.

O masina capcana a explodat langa Aeroportul International din Kabul: Cel putin 5 morti si 16 raniti

Un atentat sinucigai a avut loc luni in apropiere de Aeroportul International din Kabul. Cel putin cinci perosane si-au pierdut viata, iar alte 16 au fost ranite, scrie Reuters. O masina capcana a patruns pe.

Cel putin 50 de morti si sute de raniti intr-un atentat produs in Nigeria

Cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un atac cu bomba produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, relateaza site-ul cotidianului Le Figaro.

Cel putin 50 de morti si sute de raniti intr-un atentat produs in Nigeria

Cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un atac cu bomba produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, relateaza site-ul cotidianului Le Figaro.

Atentatele din Irak soldate cu cel putin 58 de morti, revendicate de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat cele doua atentate din estul Irakului, produse luni. Atacurile s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti. Membrii gruparii sunnite au precizat ca tinta atacurilor lor a.

Statul Islamic, atacat de un grup islamist rival intr-un oras din Libia, cel putin 17 luptatori au fost ucisi

Cel putin 17 persoane au fost ucise joi in lupte grele dintre militantii Statului Islamic si un grup islamist rival in orasul Sirte, din centrul Libiei, controlat de SI, informeaza Reuters, citand locuitori din Sirte.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

Bilantul exploziilor devastatoare din China: Cel putin 50 de morti si 700 de raniti

01- Cel putin 50 de oameni au murit, iar alti aproximativ 700 au fost raniti in urma exploziilor devastatoare produse miercuri seara intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, conform celui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )