Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atentat la viata unui primar din Neamt? Foc de arma tras spre locuinta edilului

B1 B1,
Atentat la viata unui primar din Neamt? Foc de arma tras spre locuinta edilului

Foc de arma tras in curtea unui primar din Neamt. Totul s-a intamplat miercuri seara, atunci cand un foc de arma a fost tras spre locuinta primarului Ionel Ciobataru, din oraselul. continuă pe B1

Atentat la viata unui primar din Neamt. Foc de arma tras spre locuinta edilului

Foc de arma tras in curtea unui primar din Neamt. Totul s-a intamplat miercuri seara, atunci cand un foc de arma a fost tras spre locuinta primarului Ionel Ciobataru, din oraselul.

Ancheta dupa o sesizare ca s-a tras cu arma langa casa unui primar. Nu cred ca era cineva vizat, problema e ca s-a tras in intravilan

Politistii din Neamt verifica o reclamatie ca cineva ar fi tras un foc de arma in zona locuintei primarului orasului Roznov.

Perchezitii la locuinta unui primar de langa Timisoara. Vizat de ancheta este si un fost primar, inchis in trecut pentru conducere fara permis

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata la mai multe adrese de langa Timisoara. Vizati de ancheta sunt un actual si un fost primar din Timis.

Un Apple Watch a salvat viata unui utilizator, dupa ce a ajutat la depistarea unor cheaguri de sange in plamanii acestuia

Dispozitivele purtabile sunt printre noi de ani buni. Acestea sunt folosite in nenumarate scopuri, de la verificatul mailurilor pana la masurarea batailor inimii atunci cand mergi la sala. Acum avem si primul caz in care un astfel de gadget a salvat viata unui utilizator.

Mega Image, amenda MAXIMA pentru depozitarea de gunoaie in spatiul comun de la parterul unui bloc din Capitala

Un conoscut lant de supermarketuri pune sanatatea oamenilor in pericol. Exasperati de mirosul urat si de gandaci, locuitorii unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei au facut plangere.

Peste 20 de elevi cu plete si barba ai unui liceu din Cluj au fost scosi de la cursuri si trimisi la frizer

Peste 20 de elevi ai Liceului Greco-Catolic Inochentie Micu din Cluj-Napoca au fost scosi de la ore si expediati din perimetrul liceului pe motiv ca au parul indecent de lung.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )