Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Antena3 Antena3,
Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Sustinatorii organizatiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles. BBC scrie ca sustinatorii ISIS cred ca teoristii ar putea sta in spatele atentatelor din capitala. continuă pe Antena3

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a revendicat atentatele de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News si citat de rt. com. Serviciile de informatii din Belgia au stiut de luni ca urmeaza sa aiba loc un atac la Bruxelles.

Statul Islamic si-a asumat raspunderea pentru atentatele de la Bruxelles

Statul Islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile de la Bruxelles, prin intermediul agentiei Amaq. Teroristii spun ca au ales Belgia ca tinta, din cauza afilierii acesteia la coalitia.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri tarile din coalitia antiterorista

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles si a amenintat Occidentul cu zile negre, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor, citata de Russia Today.

10 membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, arestati la frontiera turco-siriana

Fortele de securitate turce au arestat marti, la frontiera cu Siria, zece membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, printre care un potential kamikaze, la trei zile dupa un atentat sinucigas care a ucis patru turisti straini in centrul metropolei Istanbul, transmit AFP si DPA, citate de Agerpres.

Gruparea jihadista Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat sambata o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, pe care il tine ostatic de trei ani, inregistrare despre care sustine ca ar fi filmata la Mosul, bastionul sau din nordul Irakului, relateaza 20minutes. fr.

Atentate Bruxelles. Primele reactii ale belgienilor despre explozii

Lumea intreaga este socata de atentatele de la Bruxelles. Oamenii simpli isi manifesta indignarea si ingrijorarea pe retelele de socializare.

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, luat ostatic din 2012

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a difuzat sambata o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, pe care il tine ostatic de trei ani, despre care sustine ca ar fi filmata la Mosul, bastionul sau din nordul Irakului, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )