Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a revendicat atentatele de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News si citat de rt. com. Serviciile de informatii din Belgia au stiut de luni ca urmeaza sa aiba loc un atac la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Sustinatorii organizatiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles. BBC scrie ca sustinatorii ISIS cred ca teoristii ar putea sta in spatele atentatelor din capitala.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Atentate la Bruxelles. O romanca a scapat ca prin urechile acului de atentatele de la aeroportul Zaventem din capitala Belgiei

Emanuela Gavrila, creatoarea de moda care a fost iubita lui Alexandru Mazare, se afla la Bruxelles si a relatat cum a reusit sa scape, ca prin urechile acului, de atentatele din capitala Belgiei.

Atentate la Bruxelles. Audi a oprit productia la fabrica din capitala Belgiei si cere angajatilor sa stea acasa

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News.

Atentate la Bruxelles. Marius Mitu, fost jucator in Belgia:Nu vor fi ultimele!

Fostul jucator al celor de la Anderlecht Bruxelles, Marius Mitu 40 de ani), a comentat si el atentatele din capitala Belgiei, petrecute marti dimineata, care au socat intreg continentul.

Statul Islamic si-a asumat raspunderea pentru atentatele de la Bruxelles

Statul Islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile de la Bruxelles, prin intermediul agentiei Amaq. Teroristii spun ca au ales Belgia ca tinta, din cauza afilierii acesteia la coalitia.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri tarile din coalitia antiterorista

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles si a amenintat Occidentul cu zile negre, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor, citata de Russia Today.

Postarea cumplita a unui intelectual al lui Basescu dupa atentatele din Belgia

Adrian Papahagi, unul dintre intelectualii constanti al lui Traian Basescu si ai Elenei Udrea, a reactionat prompt la atentatele de la Bruxelles. Furios. Apoi s-a razgandit si a sters.

Atentate la Bruxelles. Secretarul general al NATO anunta cresterea nivelului alertei teroriste la sediul Aliantei Nord-Atlantice din capitala Belgiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a declarat profund intristat de atacurile comise marti la Bruxelles si a anuntat cresterea nivelului alertei teroriste la sediul Aliantei din capitala belgiana, se arata intr-un comunicat oficial.

10 membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, arestati la frontiera turco-siriana

Fortele de securitate turce au arestat marti, la frontiera cu Siria, zece membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, printre care un potential kamikaze, la trei zile dupa un atentat sinucigas care a ucis patru turisti straini in centrul metropolei Istanbul, transmit AFP si DPA, citate de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )