Libnet.ro
UNICEF

07:46

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS. continuă pe Hotnews

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a revendicat atentatele de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News si citat de rt. com. Serviciile de informatii din Belgia au stiut de luni ca urmeaza sa aiba loc un atac la Bruxelles.

Statul Islamic si-a asumat raspunderea pentru atentatele de la Bruxelles

Statul Islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile de la Bruxelles, prin intermediul agentiei Amaq. Teroristii spun ca au ales Belgia ca tinta, din cauza afilierii acesteia la coalitia.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri tarile din coalitia antiterorista

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles si a amenintat Occidentul cu zile negre, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor, citata de Russia Today.

Patru romani raniti in atentatele teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai.

10 desene ca raspuns la atentatele din Bruxelles

Site-ul toptito a realizat o colectie a celor mai bune zece desene dupa atentatele teroriste care au insangerat marti Bruxellesul.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Sustinatorii organizatiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles. BBC scrie ca sustinatorii ISIS cred ca teoristii ar putea sta in spatele atentatelor din capitala.

10 membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, arestati la frontiera turco-siriana

Fortele de securitate turce au arestat marti, la frontiera cu Siria, zece membri prezumtivi ai gruparii Statul Islamic, printre care un potential kamikaze, la trei zile dupa un atentat sinucigas care a ucis patru turisti straini in centrul metropolei Istanbul, transmit AFP si DPA, citate de Agerpres.

Gruparea jihadista Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat sambata o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, pe care il tine ostatic de trei ani, inregistrare despre care sustine ca ar fi filmata la Mosul, bastionul sau din nordul Irakului, relateaza 20minutes. fr.

LIVE TEXT VIDEO FOTOBruxelles, sub atac terorist coordonat: explozii multiple la aeroportul Zaventem si lametrou/ Patru cetateni romani au fost raniti in atentate / Un nou bilant indica 34 de morti / Statul Islamic a revendicat atentatele

Bruxelles a fost zguduit marti dimineata de mai multe atentate teroriste, cu puternice explozii la un aeroport international si in metrou, soldate cu cel putin 34 de morti si aproape 200 de raniti, potrivit unor bilanturi provizorii, iar o paralizie aproape generala blocheaza capitala belgiana. Agentia Belga a transmis ca s-au auzit strigate in araba si focuri de arma inaintea exploziilor. 30 MAE anunta ca a fost identificat un al patrulea cetatean roman ranit in atentatele de la Bruxelles, precizand ca acesta este minor si se afla sub ingrijiri la spital23. 00 Parchetul din Paris a deschis o ancheta in Franta cu privire la atentatele sangeroase de pe aeroportul si metroul din Bruxelles, in care mai multi cetateni francezi au fost raniti22. 15 Atacatorii au transportat bombele in valize, anunta AFP. 20:17 Un dispozitiv exploziv si un drapel al Statului Islamic au fost descoperite in cadrul unor perchezitii efectuate intr-o casa din cartierul bruxellez Schaerbeek20. 05 Atacurile de la aeroport: Probabil doi kamikaze, un al treilea suspect cautat activ Parchetul belgian).

UPDATE. Reactii internationale dupa atentatele de la Bruxelles. David Cameron, dupa exploziile din Bruxelles: Sunt socat!

Premierul Marii Britanii, reprezentanti ai Comisiei Europene si premierul Ucrainei au fost printre primii care si-au exprimat sprijinul pentru Belgia, dupa producerea atentatelor teroriste, soldate cu cel putin 13 morti si 30 raniti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )