Libnet.ro
UNICEF

11:45

Atentate teroriste la Paris. Cafeneaua A La Bonne Biere, vizata de atentatele din 13 noiembrie, si-a redeschis portile

Adevărul Adevărul,
Atentate teroriste la Paris. Cafeneaua A La Bonne Biere, vizata de atentatele din 13 noiembrie, si-a redeschis portile

Cafeneaua A La Bonne Biere din Paris si-a redeschis portile, astazi, pentru prima data in ultimele trei saptamani, dupa atentatele teroriste din 13 noiembrie comise in capitala Frantei. continuă pe Adevărul

Atentate teroriste la Paris. Trei moschei inchise in Franta, in timpul starii de urgenta

Peste 2. 200 de perchezitii administrative au fost efectuate si trei moschei au fost inchise in Franta, de la inceputul instalarii starii de urgenta dupa atentatele de la Paris, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de site-ul publicatiei Le Point.

Atentate teroriste la Paris. Cum au lucrat la vedere teroristii

Atacatorii care au insangerat pe 13 noiembrie Parisul nu au avut nicio retinere in a actiona la vedere pentru a-si planifica atentatele. Ei au inchiriat masini, au folosit telefoane mobile si au facut rezervari online fara a intra in atentia autoritatilor, desi unii dintre ei erau cautati pentru terorism, relateaza Wall Street Journal.

Atentate teroriste in Paris. Piciorul unui terorist, uitat de politie la Bataclan, gasit dupa 15 zile de la atacuri

Anchetatori au descoperit aproape intamplator, la mai putin de trei saptamani de la atacurile de la Paris si Saint-Denis, piciorul unuia dintre atacatorii sinucigasi de la Bataclan, uitat de politia tehnica si stiinttifica sub un amplificator, scrie site-ul LaDauphine. com.

Atentate teroriste in Paris. Teroristii au avut nevoie de cel mult 30.000 de euro pentru a organiza atacurile

Autorii atentatelor din 13 noiembrie nu au avut nevoie de mai mult de 30. 000 de euro pentru a organiza aceste atacuri, a declarat joi ministrul francez al finantelor, Michel Sapin, potrivit caruia operatiunea a fost finantata printr-un cumul de sume mici, mai ales prin intermediul cardurilor preplatite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )