Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti . continuă pe Playtech

Atentie, romani, escrocii vor sa va faca de bani! Noua teapa prin telefon. NU pica in plasa asta

Daca va aduceti bine aminte, in urma cu cativa ani circula o teapa numita metoda accidentului. Atentie, romani, escrocii vor sa va faca de bani acum folosind metoda Accidentul cu covid-19. Escrocii profita de pandemia de coronavirus si de frica pe care romanii o au, in general, in fata oricarei boli. Asa ca au pus .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Atentie, romani! Alimentele astea te fac mai inteligent. Ce trebuie sa mananci zilnic pentru sanatatea creierului tau

A manca bine este bine atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru cea fizica. Dar ce alimente sunt deosebit de importante pentru a va mentine substanta gri fericita si sanatoasa? Ramane sa descoperim impreuna, in randurile ce urmeaza. Alimentele astea te fac mai inteligent Indiferent daca doriti sa va optimizati nutritia in timpul sezonului .

Anuntul serii pentru toti acesti soferi. Se dau bani in plus daca indeplinesc aceasta conditie

In Senatul Romaniei astazi a fost o zi a voturilor pe anumite proiecte de lege, care vin in ajutorul unor categorii sociale si a unei importanteroti din economia romaneasca. Proiectul este o initiativa a unui numar considerabil de senatori PSD, si astazi a fost votat in unanimitate. Anuntul serii pentru toti acesti soferi Pe pagina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )