Libnet.ro
UNICEF

17:00

Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Adevărul Adevărul,
Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Compania E. ON Gaz ii avertizeaza pe clujeni in legatura cu obligativitatea, potrivit legii, de a efectua verificarea si curatarea cosurilor de fum de cel putin de doua ori pe an prin intermediul firmelor sau persoanelor autorizate. in ultimele trei zile, trei persoane si-au pierdut viata ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon. continuă pe Adevărul

in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

In ultimele trei zile, trei persoane din judetele Sibiu si Mures au murit intoxicati cu fum dupa ce cosurile caselor in care locuiau s-au infundat, potrivit unui comunicat E. ON Gaz, citat de Mediafax.

Trei persoane au murit asfixiate cu monoxid de carbon

Trei persoane si-au pierdut viata, in ultimile trei zile, in localitatile Blajel, judetul Sibiu si Bahnea, judetul Mures, ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei de catre E. ON Romania.

Bacau: Trei persoane au fost arestate dupa ce au inselat un tanar cu 7.000 euro pentru a-i obtine un permis de conducere

Trei persoane din Bacau au fost arestate, luni, dupa ce ce au inselat cu 7. 000 de euro un barbat caruia i-au promis ca ii vor obtine un permis de conducere, care, ulterior, s-a stabilit ca era fals, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )