Libnet.ro
UNICEF

18:30

in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

B1 B1,
in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

In ultimele trei zile, trei persoane din judetele Sibiu si Mures au murit intoxicati cu fum dupa ce cosurile caselor in care locuiau s-au infundat, potrivit unui comunicat E. ON Gaz, citat de Mediafax. continuă pe B1

Galati. 103 CUTREMURE in ultimele 12 zile. Oamenii S-AU MUTAT iN BISERICA, pentru rugaciuni

Slobozia Conachi a mai trecut noaptea aceasta prin inca 2 cutremure. In total, localnicii au avut de indurat pana acum in ultimele 12 zile nici mai mult, nici mai putin de103, potrivit cifrelor Institutului National.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Compania E. ON Gaz ii avertizeaza pe clujeni in legatura cu obligativitatea, potrivit legii, de a efectua verificarea si curatarea cosurilor de fum de cel putin de doua ori pe an prin intermediul firmelor sau persoanelor autorizate. in ultimele trei zile, trei persoane si-au pierdut viata ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon.

A treia zi de blocaj pentru Guvernul american. Caliti in cei cinci ani de criza, investitorii cu greu se mai lasa impresionati

De trei zile aproape jumatate din angajatii Guvernului SUA se afla in somaj tehnic din cauza lipsei unui acord in Congres privind bugetul american. Cu nu foarte mult timp in urma un asemenea blocaj ar fi generat panica in pietele financiare, insa dupa.

UPDATE. Alte trei cutremure s-au produs in Galati. 106 seisme in ultimele 12 zile

UPDATE 19:15 - Alte trei cutremure s-au produs in urma cu scurt timp in localitatea Izvoarele din judetul Galati. Pamantul se cutremura neincetat de doua saptamani, iar noaptea trecuta a fost una extrem de .

Cel putin doi morti si sute de mii de persoane evacuate in China, din cauza taifunului Fitow

Taifunul Fitow a lovit luni coasta de est a Chinei, cu rafale de vant care depaseau 200 de killometri pe ora, cel putin doua persoane pierzandu-si viata, in timp ce alte cateva sute de mii au fost evacuate,.

Galatenii au trecut prin momente de panica, dupa ce sirenele antiaeriene din oras s-au declansat din cauza unei erori

Panica s-a instalat in municipiul Galati, luni seara, dupa ce sirenele antiaeriene s-au declansat din cauza unei erori de soft. Sirenele s-au declansat, luni, in jurul orei 20. 30, intr-o zona centrala.

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza fondurilor neincasate de la banci

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Domnia sa a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca Guvernul va incasa zero din sistemul bancar ca urmare a schimbarii regulamentelor privind provizioanele in conditiile in care prognoza pentru luna septembrie se baza pe incasarea a un miliard de lei ca impozit pe profit doar de la Banca Nationala, la care se adaugau sume atrase ca impozit pe profit de la alte banci.

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza noului regulament bancar, a ANAF si a insolventelor

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii ANAF si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati.

Papa Francisc: Ascultati strigatul celor care plang si mor din cauza violentei, a terorismului si a razboiului

Aflat in apelerinaj la Assisi, oras al pacii, Papa Francisc a cerut intregii lumi sa inceteze conflictele armate si sa asculte strigatul celor care mor din cauza terorismului, potrivit AFP. Sa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )