Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atentionare meteo: Luni, 31 august, si marti, 1 septembrie, cod galben de canicula in toate regiunile tarii

B1 B1,
Atentionare meteo: Luni, 31 august, si marti, 1 septembrie, cod galben de canicula in toate regiunile tarii

Meteorologii anunta cod galben de canicula pentru inceptul lunii septembrie. Astfel, luni, 31 august si marti, 1 septembrie, valul de caldura va persista in toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge. continuă pe B1

Uraganul Katrina se bate la Galati, pe 31 august in gala RXF 19

Cea mai buna luptatoare de MMA din Romania, bucuresteanca Cristina Stanciu, e gata sa ridice publicul in picioare la RFX 19, gala programata la Galati luni 31 august.

Sedinta ordinara la Consiliul Judetean pe 31 august. Ce proiecte se afla pe ordinea de zi

Alesii judeteni se intalnesc luni, 31 august, in sedinta ordinara, cu 16 proiecte de hotarari pe ordinea de zi. Printre temele abordate se regasesc si rectificarea bugetului propriu al judetului Calarasi pe anul 2015, dar repartizarea sumelor de bani destinate repararii mai multor dumuri judetene si comunale.

Rentierii agricoli trebuie sa-si vizeze carnetele pana la 31 august. Ce documente trebuie depuse la APIA

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) reaminteste ca pentru a intra in posesia rentei viagere cuvenite pentru anul 2014, rentierii trebuie sa se prezinte pana la data de 31 august 2015, inclusiv, la centrele judetene al Agentiei de Plati si Interventie in vederea vizarii carnetelor de rentier agricol.

Horoscop zilnic, 31 august 2015: Pestii isi recapata increderea in dragoste

Horoscop zilnic, 31 august 2015. Nativii din Gemeni refuza invitatiile si prefera sa se ocupe de rezolvarea unor probleme casnice amanate prea mult. Pe de alta parte, Pestii ajung sa creada ca dragostea poate depasi orice obstacole.

HOROSCOP 31 august: Fecioarele petrec momente romantice. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 31 august. Fecioarele, balantele si varsatorii petrec momente romantice, iar berbecii si leii trebuie sa aiba incredere doar in ei insisi.

Moldova Business Center se va lansa pe 31 august, in Iasi

In ziua de 31 august va avea loc lansarea oficiala a celui mai modern concept de birouri verzi din Iasi, Moldova Business Center, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )