Libnet.ro
UNICEF

17:00

ATP Miami: Victorii pentru favoritii Rafael Nadal, Kei Nishikori si Milos Raonic/ Marin Cilic, eliminat in turul doi

Hotnews Hotnews,
 ATP Miami: Victorii pentru favoritii Rafael Nadal, Kei Nishikori si Milos Raonic/ Marin Cilic, eliminat in turul doi

Rafael Nadal, Kei Nishikori si Milos Raonic si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut fara emotii calificarea in turul al treilea al turneului de categorie Masters de la Miami. Cap de serie numarul sapte, Marin Cilic a fost invins de francezul Jeremy Chardy. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu. continuă pe Hotnews

ATP Miami: Viktor Troicki, Fabio Fognini si Benoit Paire, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ajuns la aproape 39 de ani, Tommy Haas i-a oferit o replica pe masura lui Jiri Vesely, germanul fiind invins dupa un meci de trei seturi, scor 6-75) 6-3 7-5. In turul doi au mai ajuns, printre altii, Viktor Troicki, Federico Delbonis, Fabio Fognini, Benoit Paire, Nicolas Mahut si Jeremy Chardy. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

ATP Miami: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi al probei de dublu

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul Masters 1000 de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 6. 450 de dolari.

ATP Miami: Florin Mergea a revenit la colaborarea cu Dominic Inglot

Florin Mergea a revenit la colaborarea cu britancul Dominic Inglot, cei doi urmand sa faca pereche in turneul de categorie Masters de la Miami. In runda inaugurala, Florin si Dominic vor avea adversari dificili, urmand sa se dueleze cu Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut ambii Franta) - cap de serie numarul doi si detinatorii trofeului.

VIDEO CM 2018, preliminarii: Victorii pentru Spania si Italia/ Gianluigi Buffon, la meciul 1000 din cariera

Spania a castigat de-o maniera categorica partida de pe teren propriu impotriva Israelului, scor 4-1, in preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018. Italia s-a impus cu 2-0 in fata echipei nationale de fotbal a Albaniei, la meciul cu numarul 1000 din cariera de senior a portarului Gianluigi Buffon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )