Libnet.ro
UNICEF

08:30

Audieri de ultima ora in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Politistii si procurorii, cap de lista la Sectia Speciala

Antena3 Antena3,
Audieri de ultima ora in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Politistii si procurorii, cap de lista la Sectia Speciala

Politistii si procurorii care au reationat extrem de greu dupa apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi audiati in cursul zilei de joi, de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL Cumpanasu a facut public RASPUNSUL primit de la Avocatul Poporului in cazul disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook raspunsul primit de la Avocatul Poporului in legatura cu cazul crimelor de la Caracal. Totodata, Cumpanasu s-a intalnit, miercuri,.

Bomba! Mesajul care il da de gol pe procurorul din cazul disparitiei Alexandrei

Vineri, 26 iulie 2019. stirea ca o fata a sunat la 112, nu a putut fi localizata iar ulterior politistii si procurorii au stat la usa agresorului o noapte intreaga a starnit un val national de.

Cazul Caracal. Pintea: Raportul controlului la INML a fost finalizat si va ajunge la familia Alexandrei Macesanu

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca a primit raportul Corpului de Control dupa analiza facuta la Institutul National de Medicina Legala si rezultatele vor fi comunicate cel mai tarziu vineri solicitantului, respectiv familia Alexandrei Macesanu.

CAZUL CARACAL Raportul cerut de Cumpanasu referitor la INML este GATA. Ministrul Pintea: Familia Alexandrei Macesanu va decide daca il face public

Raportul Corpului de control referitor la INMLa fost terminat, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Aceasta a mentionat ca cel tarziu vineri va fi transmis familiei Alexandrei Macesanu,.

Scandal national la Caracal. Ce se intampla cu certificatul de deces al Alexandrei Macesanu. Exista sau nu?

Avocatul familiei Luizei Melencu a lansat acuzatii grave la adresa DIICOT si INML, dupa ce procurorii nu au putut identifica victima din padurea de langa Caracal pe baza raportului primit de la legisti. Tonel Pop se intreaba ce s-a intamplat cu certificatul de deces al Alexandrei Macesanu si sustine ca scandalul este intretinut in mod .

Drama Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu si ai Luizei Melencu, audiati de procurori

Parintii Alexandrei Macesanu, adolescenta disparuta in luna iulie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca,au fost audiati in cursul zilei de miercuri de procurorii care verifica modul in.

Nor radioactiv, deasupra Romaniei. Anunt de ultima ora al autoritatilor

Autoritatile au reactionat pentru prima oara dupa ce s-a aflat despre norul radioactiv din Rusia care ar fi ajuns in Romania. Un comunicat semnat de Inspecatoratul General pentru Situatii de Urgenta a clarificat romanilor intreaga situatie, incercand sa-i calmeze. Ce au transmis autoritatile? Autoritatile romane, despre norul radioactiv din Rusia care ar fi ajuns in .

Cum a fost inregistrata disparitia Luizei Melencu dupa patru zile de la sesizarea bunicului. Politistii, blocati in formula plecata voluntar de la domiciliu

Mai multe institutii au reliefat in urma controalelor de la Caracal grave nereguli in instrumentarea disparitiei Alexandrei Macesanu, insa si in cazul Luizei Melencu, adolescenta despre care in continuare nu se stie nimic, anchetatorii au instrumentat cu aceeasi lentoare dosarul.

Audieri de ultima ora! Imagini revoltatoare in fata sediului DIICOT. Familia lui Gheorghe Dinca, agresiva cu jurnalistii

Familia lui Gheorghe Dinca va fi audiata in cursul zilei de joide catre procurorii DIICOT. Potrivit unor surse, atatsotia, cat si copiii lui Dinca, principalul suspect in disparitia.

Ana Birchall, declaratie de ultima ora in cazul Caracal: Sunt multe lucruri de corectat

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a facut declaratii in cazulCaracal. A fost constituit un grup de lucru interinstutional care a analizat in regim de urgenta legislatia penala si procesual.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )