Libnet.ro
UNICEF

22:31

La AUDIERI: Voinea si Chitoiu au avizat favorabil proiectul Rosia Montana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La AUDIERI: Voinea si Chitoiu au avizat favorabil proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, marti, la Comisia pentru Rosia Montana, ca atat el, cat si ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu, au avizat favorabil proiectul de lege privind Rosia Montana, cu o. continuă pe Wall-Street Ro

Voinea: Atat ministrul Finantelor Publice, cat si ministrul delegat pentru Buget au avizat favorabil proiectul pentru Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, marti, la Comisia pentru Rosia Montana, ca atat el, cat si ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu, au avizat favorabil proiectul de lege privind Rosia Montana, cu o observatie care a fost aprobata de Guvern.

Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat Traian ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat presedintele Basescu, seful Guvernului comentand astfel afirmatiile sefului statului potrivit carora in Bucuresti exista un protest curat si la Rosia Montana unul fabricat, transmite Mediafax. Nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana, pentru ca dansul de aia il promveaza de atatia ani. Nu am cunostintele domniei sale, de ani de zile de .

Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat presedintele Basescu, seful Guvernului comentand astfel afirmatiile sefului statului potrivit carora in Bucuresti exista un protest curat si la Rosia Montana, unul fabricat.

SUBIECTIV. Trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive pentru care nu ar trebui sa se faca

Invitat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a explicat care sunt, in opinia sa, cele trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive.

Victor Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine ca presedintele Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana / In USL nu s-a intamplat si nici nu va fi vreun blocaj major pana in 2016

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur luni la adresa presedintelui, seful Executivului sustinand ca nimeni nu se pricepe mai bine ca Traian Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana, relateaza Agerpres. De asemenea, Ponta a declarat ca USL nu s-a confruntat cu vreun blocaj major si nici nu se va intampla vreun blocaj major pana in 2016.

Victor Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine ca presedintele Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana / Pe probleme importante, cum e sistemul de alegeri, propunerile trebuie sa vina de la comisia USL

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur luni la adresa presedintelui, seful Executivului sustinand ca nimeni nu se pricepe mai bine ca Traian Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana, relateaza Agerpres. De asemenea, Ponta a declarat ca USL nu s-a confruntat cu vreun blocaj major si nici nu se va intampla vreun blocaj major pana in 2016.

George Maior: Au fost peste 500 de informari pe proiectul Rosia Montana.

Georgian Pop: Nu au fost sesizari catre Parchet cu privire la eventuale cazuri de mituire a unor oameni. ----- George Maior: George Maior a declarat ca proiectul Rosia Montana constituie, din perspectiva SRI, o problema de securitate nationala. SRI a transmis peste 500 de informari, acestea au fost remise catre 120 de persoane. Au fost informate si autoritatile locale. Informarile au fost emise din ianuarie 1999 pana in septembrie 2013. SRI a acordat atentie si tentativelor unor .

VIDEO. George Maior: Au fost peste 500 de informari pe proiectul Rosia Montana.

Georgian Pop: Nu au fost sesizari catre Parchet cu privire la eventuale cazuri de mituire a unor oameni. ----- George Maior: George Maior a declarat ca proiectul Rosia Montana constituie, din perspectiva SRI, o problema de securitate nationala. // SRI a transmis peste 500 de informari, acestea au fost remise catre 120 de persoane. Au fost informate si autoritatile locale. Informarile au fost emise din ianuarie 1999 pana in septembrie 2013. --- SRI a acordat atentie .

Basescu: Proiectul Rosia Montana va afecta mediul, care nu se va reface

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la ProTV, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca proiectul Rosia Montana va afecta mediul si ca mediul nu va fi refacut de investitor, in urma exploatarii, asa cum a fost.

Cazanciuc: MJ a emis aviz de legalitate cu observatii privind proiectul Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, la audierea sa de catre Comisia pentru Rosia Montana, ca ministerul pe care il conduce a emis un aviz de legalitate proiectului de lege, care este favorabil, intrucat actul normativ nu incalca.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )