Libnet.ro
UNICEF

05:15

Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Hotnews Hotnews,
 Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a criticat intr-o declaratie pentru site-ul stiripesurse. ro afirmatiile facute de premierul Ponta, care comparase regimul Basescu cu regimul nazist din Germania: Am fost foarte profund impresionat in rau si amarat in acelasi sens. A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis. continuă pe Hotnews

Mihai Covaliu, presedintele Federatiei Romane de Scrima: Putem vorbi despre o scoala de scrima la Satu Mare

Caravana scrimei romanesti a ajuns vineri in municipiul Satu Mare, presedintele Federatiei Romane de Scrima, Mihai Covaliu, apreciind ca in orasul de pe Somes exista o scoala de scrima, cu traditie, care va da noi campioni mondiali.

Presedintele Parlamentului maghiar s-a intalnit cu liderii extremisti din Romania pentru discutii pe tema autonomiei

Presedintele Parlamentului maghiar, Laszlo Kover, a avut intrevederi cu lideriii a doua partide ale etnicilor maghiari din Romania pentru a discuta pe tema autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc. Seful.

Deficitul de medici din Romania a ajuns in jur de 40 la suta

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat, vineri, ca deficitul de medici a ajuns in jur de 40 - 42 la suta si exista riscul ca Romania sa ajunga sa aiba sectii ultramoderne, ultraperformante, care vor fi muzeu intrucat nu va mai avea cine sa lucreze, scrie Mediafax.

Vasile Astarastoae: Deficitul de medici din Romania a ajuns in jur de 40-42 la suta

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat, vineri, ca deficitul de medici a ajuns in jur de 40 - 42 la suta si exista riscul ca Romania sa ajunga sa aiba sectii.

Stagii de pregatire la Bruxelles pentru jurnalistii din Romania si Republica Moldova. Termen: 10 octombrie 2014

Jurnalistii din Romania si Republica Moldova sunt asteptati sa se inscrie pana pe 10 octombrie la Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti 2014-2015, prin care pot castiga stagii de pregatire in Romania si la Bruxelles in domeniul afacerilor europene, au informat, luni, organizatorii, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Cele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura.

Vodafone: 19% dintre utilizatorii din Romania folosesc smartphone-uri cu 4G. Consumul de date, crestere de peste 100 de ori

Circa 19% dintre utilizatorii de smartphone-uri din Romania folosesc terminale cu viteze de Internet 4G/LTE, echivalentul a peste 300. 000 de utilizatori din totalul pietei care anul trecut a depasit pragul de 1,5 milioane de posesori de telefoane, in.

Traian Basescu: Emigrarea romanilor in Marea Britanie, benefica economiei din Romania

Romanii care emigreaza in Marea Britanie ajuta mentinerea ratei reduse a somajului dinRomania, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat BBC Radio 4. Presedintele Romaniei, prezent.

Business report: Cati oameni au beneficiat de pensie privata in Romania si cat a incasat fiecare; Locul unde carburantul costa 2,84 lei! Este cel mai ieftin din Romania!; Cele mai mari proiecte finantate de UE in Romania

Proiect strategic, sistat: Conducta de gaz dintre Romania si Bulgaria a fost abandonata de constructor. Compania care trebuia sa traga teava pe sub Dunare pe prima sectiune a conductei. Dacia va prezinta luna viitoare, la Paris, modelul Lodgy Stepway si noua generatie Dokker Stepway. Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, va prezenta.

Iasi Business Days cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania ajunge la Iasi

A 16-a editie a Business Days va reveni la Iasi dupa doi ani, in perioada 1-2 octombrie, cu un program complex de actiuni si speakeri de top, conform traditiei sale formate in ultimii patru ani. Desfasurat in cadrul Centrului de Evenimente din incinta complexului Palas Mall, Iasi Business Days www. businessdays. ro/ iasi-2014) va reuni, ca si in cazul editiilor de pana acum, un numar de aproximativ 1000 de antreprenori, middle si top manageri, profesionisti si specialisti din diverse arii de business, precum avocati, medici, contabili etc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )