Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Cele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura. continuă pe Antena3

FOTO INCREDIBILE: Cum arata cele mai frumoase si bizare plaje din lume

Galeria de mai sus contine o serie de imagini incredibile cu cele mai frumoase si neobisnuite plaje din lume.

FOTOUn vasluian a castigat titlul de cel mai bine imbracat barbat din Romania pe 2014

Florin Patrascu 36 ani), Vaslui, a fost declarat cel mai bine imbracat barbat din Romania in urma unui concurs organizat de cel mai mare site de fashion din Romania.

Cum ne batem joc de istorie. Lacul cu nuferi de la Ipotesti, locul de basm ce l-a inspirat pe Eminescu, acoperit cu GUNOAIE

Lacul cu nuferi de la Ipotesti, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Botosani si locul care l-a inspirat pe Mihai Eminescu, este plin de gunoaie si stufaris. De ani buni, lacul a fost lasat in .

Cu cat a crescut salariul mediu din Romania in luna iulie

Castigul salarial mediu nominal net a crescut cu 32 lei 1,9%) in iulie fata de luna precedenta, ajungand la 1. 719 lei. Cele mai mari valori s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale.

FOTO Cele mai spectaculoase cladiri din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

VIDEO Eminem detine recordul mondial pentru cantecul cu cele mai multe cuvinte

Cantecul Rap God al artistului american Eminem este melodia cu cele mai multe cuvinte, potrivit reprezentantilor Guinness World Records, citati de huffingtonpost. com.

Record Guinness: Jennifer Lawrence, eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza Jocurile foamei, actrita americana fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele mai mari incasari la nivel international.

Cele mai spectaculoase constructii din lume: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

Alina Sorescu, opt luni mamica! Iata cele mai frumoase fotografii cu fetita ei, Elena Carolina!

Alina Sorescu va implini zilele urmatoare opt luni de cand a devenit, pentru prima data, mamica. Fetita ei, Elena Carolina se dovedeste a fi induiosator de frumoasa si plina de energie. Iata cateva din cele mai impresionante fotografii de pana acum.

FOTO. Cele mai scumpe 10 gadgeturi

Tot timpul apare cate un gadget nou si interesant daca stii unde sa cauti, iata o lista cu 10 dintre cele mai scumpe gadgeturi existente momentan. Sigur unele sunt utile, dar oare chiar e necesar sa cheltuim atatia bani, oricat de mult ni le-am dori.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )