Libnet.ro
UNICEF

17:30

Australian Open 2015: Adversara de maine a Simonei Halep e nascuta in Slovacia, sta in SUA si joaca pentru Australia. La 27 de ani, e deja divortata

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: Adversara de maine a Simonei Halep e nascuta in Slovacia, sta in SUA si joaca pentru Australia. La 27 de ani, e deja divortata

Simoan Halep va juca maine, dupa ora 10. 00, in turul doi al Australian Open 2015 contra Jarmilei Gajdosova, care nu e deloc un adversar facil. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: adversara Simonei Halep a avut boala sarutului

In urmatorul meci de la Australian Open 2015, programat miercuri dimineata, Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova, jucatoare australiana clasata pe locul 62 mondial.

Australian Open 2015: De ce sunt americanii invidiosi pe Halep, cum sta Serena dupa primul tur, plus un record

O jurnalista specializata pe tenis de la cunoscuta publicatie sportiva americana Sports Ilustrated e sigura ca Simona Halep va ajunge in semifinale la Australian Open, dar asta mai ales pentru ca tabloul de care a avut parte romanca e o rusine.

Australian Open 2015. Cine esteJarmilla Gajdosova, jucatoare pe care Halep o va intalni in turul 2 la Melbourne

Australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, s-a calificat in turul secund la Australian Open, dupa ce a invins-o in turul inaugural, scor 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA. in turul urmator, Gajdosova va fi adversara Simonei Halep.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Gajdosova: miercuri, ora 12.00, in turul al doilea

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

FOTO Fetele noastre in roz si violet. Ce culori se poarta la Australian Open 2015

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Australian Open 2015 si vor juca maine in aceasta faza a competitiei.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 21 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, in turul al doilea al Grand Slamului australian.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Australian Open 2015. Halep a evoluat fara a da semne de boala. Ce scrie WTA despre succesul romancei

Australian Open 2015. Simona Halep, calificata in turul al doilea, dupa ce a trecut de Karin Knapp, 50 WTA, a fost laudata de site-ul oficial al WTA pentru evolutia sa din runda inaugurala a primului Grand Slam al anului 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )