Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate. continuă pe Online Sport

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Australian Open 2015: adversara Simonei Halep a avut boala sarutului

In urmatorul meci de la Australian Open 2015, programat miercuri dimineata, Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova, jucatoare australiana clasata pe locul 62 mondial.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jucatoarea de tenis Jarmila Gajdosova 62 WTA, Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa evolueze la fel cum a facut-o .

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jarmila Gajdosova locul 62 WTA, din Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa joace la fel cum a facut-o impotriva Alexandrei Dulgheru.

Imaginea Zilei: Simona Halep abstracta

Imaginea Zilei din prima zi a Australian Open, conform publicatiei americane Sports Illustrated,este cea a Simonei Halep infatisata intr-o fotografie cu timp de expunere mare, in care miscarile devin neclare,dar interesante.

Australian Open 2015: Gajdosova nu se sperie de Halep. Este doar o alta persoana de partea cealalta a fileului

Australianca Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a declarat, inaintea turul al doilea al Australian Open, unde o va intalni pe Simona Halep, ca nu are de ce sa se teama de numarul 3 mondial.

Adversari dificili pentru romance, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )