Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open 2015. Cand joaca romancele angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Cand joaca romancele angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015. Programul romancelor angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015: S-a stabilit ora de incepere a primului meci disputat de Simona Halep. Cand vor juca romancele

Simona Halep 3 WTA) va debuta la Australian Open 2015 duminica noapte spre luni, impotriva italiencei Karin Knapp 51 WTA). Meciul se va disputa pe terenul central de la Melbourne, Rod Laver Arena, incepand cu ora 02. 00 a Romaniei.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Cine e Knapp, prima adversara a lui Halep. Anul trecut a fost la un pas sa o elimine pe Sarapova

Karin Knapp, locul 51 WTA, este adversara Simona Halep in primul tur la Australian Open. Italianca n-are prea mari reusite in CV pana la 27 de ani, dar e in ascensiune. Iar anul trecut, la Australian Open, i-a pus probleme uriase Mariei Sarapova.

Australian Open 2015: Programul meciurilor din primul tur pentru primii 10 favoriti, la masculin si feminin

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni in primul tur de la Australian Open pe Karin Knapp, din Italia, locul 51 WTA. Spaniolul Rafael Nadal, locul 3 la masculin, are parte de un adversar dificil, tot in primul tur.

Australian Open 2015: Presa italiana, despre meciul dintre Halep si Knapp

Tragerea la sorti de la Australian Open a avut loc vineri dimineata, iar pentru romanca Simona Halep, cap de serie numarul 3, misiunea pare usoara, in fata lui Karinn Knapp, din Italia.

Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Serena Williams se pregateste pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluza vargata, care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar si a unei campanii umanitare, alaturi de Lionel Messi.

Australian Open 2015: Marius Copil, la o victorie de tabloul principal

La Australian Open, tenismenul roman Marius Copil l-a invins in trei seturi pe germanul Philipp Petzschner, scor 6-3, 3-6, 8-6 si s-a calificat in ultimul tur al calificarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )