Libnet.ro
UNICEF

01:06

Austria ar putea organiza un referendum pentru iesirea din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Austria ar putea organiza un referendum pentru iesirea din UE

Austria ar putea organiza, in anumite conditii, un referendum in vederea iesirii din Uniunea Europeana, afirma intr-un interviu candidatul extremei drepte Norbert Hofer, caruia Curtea Constitutionala i-a dat o a doua sansa sa poata deveni presedintele. continuă pe Wall-Street Ro

Efect BREXIT. O petitie cu 56.000 de semnaturi cere un referendum pentru iesirea OLANDEI din UE

O petitie care a adunat peste 56. 000 de semnaturi si care cere organizarea unui referendum privind eventuala iesire a Olandei din Uniunea Europeana Nexit) a fost inaintata marti seara camerei inferioare a Parlamentului.

Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Sunderland este un oras de 180. 000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol.

Iesirea din UE a Ungariei, sustinuta de la nivel inalt

Janos Lazar, seful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, a declarat joi ca ar vota pentru iesirea tarii sale din Uniunea Europeana ori s-ar abtine de la vot daca Ungaria ar organiza vreodata un.

Guvernul din Cehia dezminte planurile unui referendum pe tema apartenentei la UE sau NATO

Guvernul de la Praga nu intentioneaza sa organizeze vreun referendum pe tema apartenentei Cehiei la Uniunea Europeana sau NATO, a anuntat biroul premierului Bohuslav Sobotka vineri, la o saptamana dupa decizia-surpriza a britanicilor de a parasi blocul.

BREXIT. Cehia cere referendum pentru iesirea din Uniunea Europeana

Presedintele ceh Milos Zeman s-a pronuntat pentru organizarea de catre Cehia a unui referendum privitor la apartenenta tarii la Uniunea Europeana si NATO, dupa ce britanicii au decis pe 23 iunie ca tara lor.

Ambitionat de anularea scrutinului prezidential, extremistul Norbert Hofer vrea ca Austria sa organizeze un plebiscit pentru iesirea din UE

Austria ar putea organiza, in anumite conditii, un referendum in vederea iesirii din Uniunea Europeana, afirma intr-un interviu publicat sambata candidatul extremei drepte Norbert Hofer, caruia Curtea Constitutionala i-a dat o a doua sansa sa poata deveni presedintele tarii sale, relateaza agentia de presa DPA, citata de news. ro.

LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone, la Wimbledon, amanat pentru joi din cauza ploii

Meciurile programate marti, la Wimbledon, au fost amanate pentru miercuri, din cauza ploii. Astfel, miercuri, de la ora 16. 00, va avea loc partida dintre Simona Halep si italianca Francesca Schiavone.

Gabriela Firea: RATB va organiza licitatie pentru achizitionarea a 200 de autobuze (VIDEO)

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a avut joi o intalnire cu sindicatele din RATB. Dupa acest eveniment, ea a oferit mai mult informatii presei. Edilul a declarat: in aceasta.

Olanda a supus la vot iesirea din Uniunea Europeana. Care a fost rezultatul

Parlamentul olandez a respins marti, cu majoritate de voturi, initiativa prezentata de deputatul Geert Wilders, liderul formatiunii de extrema dreapta Partidul Libertatii, pentru un vot asupra apartenentei.

Grupul bancar UOB din Singapore a suspendat imprumuturile pentru proprietatile din Londra

United Overseas Bank UOB) din Singapore a devenit prima banca din acest oras-stat care si-a suspendat programele de imprumut pentru proprietatile din Londra, pe fondul incertitudinilor cauzate de votul pentru iesirea Marii Britanii din UE Brexit), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )