Libnet.ro
UNICEF

09:00

Efect BREXIT. O petitie cu 56.000 de semnaturi cere un referendum pentru iesirea OLANDEI din UE

România Liberă România Liberă,
Efect BREXIT. O petitie cu 56.000 de semnaturi cere un referendum pentru iesirea OLANDEI din UE

O petitie care a adunat peste 56. 000 de semnaturi si care cere organizarea unui referendum privind eventuala iesire a Olandei din Uniunea Europeana Nexit) a fost inaintata marti seara camerei inferioare a Parlamentului. continuă pe România Liberă

Brexit de Romania. Forta Nationala cere referendum si la Bucuresti: Suprematia Bruxelles-ului a luat sfarsit

O noua organizatie, lansata in aprile la Sinaia si numita Forta Nationala afiliata la Miscarea pentru Europa Libertatilor si Natiunilor, condusa de Marine le Pen), a cerut referendum si in Romania, ca urmare sau cel putin in contextul recentului Brexit.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

Finlanda: Euroscepticii incep sa discute despre un posibil referendum pentru 'Fixit'

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters.

BREXIT. Scotia solicita negocieri ca sa ramana in UE. Vrea sa organizeze referendum pentru independenta

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta.

Un parlamentar finlandez propune ca tara sa sa organizeze un referendum pentru parasirea Uniunii Europene

Finlanda ar trebui sa ia in calcul organizarea unui referendum privind parasirea Uniunii Europene dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, sustine parlamentarul Sampo Terho, din partidul.

Un referendum pentru unificarea Irlandei, mai tarziu, nu acum - spune ministrul irlandez de externe

Unificarea in viitor a Irlandei ar fi in interesul suprem al cetatenilor ei, insa organizarea unui referendum in timp ce guvernul britanic isi negociaza iesirea din Uniunea Europeana ar cauza doar divizare, a declarat sambata ministrul irlandez de externe, Charlie Flanagan, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )