Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un autobuz cu elevi, implicat intr-un accident rutier in Suedia: trei morti

Antena3 Antena3,
Un autobuz cu elevi, implicat intr-un accident rutier in Suedia: trei morti

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz care transporta aproximativ 50 de elevi si cativa adulti a iesit de pe carosabil in nordul Suediei, a anuntat agentia de presa locala TT,. continuă pe Antena3

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier in Ucraina

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier produs, pe 31 martie, in Ucraina, langa satul Piatniсеani, regiunea Lvov. In accident a fost implicat un autobuz de ruta din Belarus si automobilul cu moldoveni. Mai multi pasageri din autobuz s-au ales cu leziuni, transmite IPN.

Premiera in justitie: Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Premiera in justitia romaneasca, la Iasi. Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa, asa cum se.

Suedia: Trei morti si 28 de persoane ranite intr-un accident infiorator (VIDEO)

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu aproximativ 50 de elevi si cativa adulti a iesit de pe o sosea din nordul Suediei, potrivit Agerpres.Suedia: Trei morti si 28 de persoane.

SUA: 13 persoane si-au pierdut viata, dupa ce un microbuz al unei biserici locale s-a izbit intr-o camioneta texana

Autoritatile texane au anuntat ca 13 persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier, dupa ce un microbuz al unei biserici locale s-a izbit frontal de o camioneta. Tragedia rutiera a avut loc in apropiere de Parcul National Garner, situat la aproximativ 120 de kilometri de San Antonio, scrie BBC.

A murit cea de-a doua victima a avocatului din Iasi, care a provocat un grav accident rutier. Tanara avea doar 26 de ani

A murit cea de-a doua persoana ranita grav in accidentul rutier de saptamana trecuta, provocat de un avocat din Iasi, sub influenta alcoolului. Este vorba de prietena tanarului care a murit.

Dan Mihalache, implicat intr-un nou scandal. Ce va recomanda pentru functia de ambasador? Nu aveti cultura istorica“

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra,a fost acuzat de scriitorul Mihail Neamtu, intr-o interventie la B1 TV,  ca nu are energia, cultura istorica sicunoasterea detalitata a relatiilor diplomatice pentru a fi ambasador. Diplomatul nu a ramas fara replica si a spus ca nuaccepta sa fie jignit de un mai vechi client de-al sau.

MOARTE iN DIRECT: O tanara din Rusia si-a trait ultimele clipe intr-un accident transmis LIVE pe Facebook (VIDEO SOCANT)

O tanara din Rusia si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie, iar intamplarea a fost transmisa live pe Facebook. Fata de 23 de ani se afla la volanul masinii sale, iar i.

MOARTE IN DIRECT: O tanara din Rusia si-a trait ultimele clipe intr-un accident transmis LIVE pe Facebook (VIDEO SOCANT)

O tanara din Rusia si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie, iar intamplarea a fost transmisa live pe Facebook.  Fata de 23 de ani se afla la volanul masinii sale, iar &i.

Doua aradence au murit intr-un accident de circulatie in Italia. in urma lor au ramas doi copii minori

Doua tinere din Arad au murit, in urma unui tragic accident de circulatie petrecut, miercuri, in Italia. Femeile, de 30, respectiv 35 de ani, si-au pierdut viata dupa ce masina lor a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )