Libnet.ro
UNICEF

16:30

Autonomie mai mare prin energie solara: masinile electrice Audi vor integra panouri solare pe plafon

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autonomie mai mare prin energie solara: masinile electrice Audi vor integra panouri solare pe plafon

Audi va integra panouri solare pe plafonul masinilor electrice pentru alimentarea cu energie a aerului conditionat si a functiei de incalzire a scaunelor, cu scopul de a obtine o autonomie mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Pro TV va pune online, la liber, pe Protv.ro cea mai mare parte a continutului sau video, inclusiv materiale exclusive. Ramane functional si Voyo. Protvplus.ro se va inchide

Cea mai mare parte a show-urilor Pro TV vor fi disponibile online, la liber, pe site-ul Protv. ro de la finele acestui an, a anuntat joi, in cadrul eveniment dedicat lansarii grilei de toamna si rebrandingului posturilor din grup, Hendrik von der Linden, COO Pro TV. Grupul media a anuntat ca intentioneaza sa-si intensifice activitatea in mediile digitale, atat prin site-urile existente, cat si prin noi proiecte. Viitorul Protv. ro va oferi si continut exclusiv online.

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant! (VIDEO)

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Atentate Spania: Un suspect recunoaste ca celula terorista pregatea un atac de mai mare amploare, cu explozibili

Unul dintre cei patru suspecti ramasi in viata in urma atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemlal, a recunoscut in fata unui judecator, marti, ca celula terorista pregatea un atentat de mai mare amploare, cu explozibili, scriu AFP si Reuters citand surse judiciare.

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Toyota ramane cel mai mare producator de masini electrice si hibride, dar Hyundai si Kia vin puternic din urma

Cererea peste asteptari pentru Hyundai Ioniq a propulsat grupul sud-coreean Hyundai - Kia pe locul 2 in topul producatorilor de masini electrice si hibride, in spatele liderului Toyota.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )