Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

B1 B1,
Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor. continuă pe B1

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant! (VIDEO)

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Cel mai mare asteroid urmarit de NASA va trece pe langa Pamant

Dupa spectaculoasa eclipsa totala de Soare, un alt fenomen astronomic important va avea loc la inceputul lunii septembrie. Asteroidul Florence va trece pe langa Pamant la o distanta de.

Cel mai mare asteroid observat de NASA se apropie de Pamant

Un fenomen astronomic important va avea loc la inceputul lunii septembrie. Asteroidul Florence va trece pe langa Pamant la o distanta de aproximativ sapte milioane de kilometri. Asteroidul.

Faze tari: Cel mai mare asteroid observat de NASA va trece prin apropierea Pamantului peste noua zile; Agentia de stiri Yonhap a introdus un 'reporter robot' care scrie stiri sportive din Premier League; Elon Musk a publicat prima fotografie oficia

O noua aplicatie iti forteaza copilul sa-ti raspunda la mesaje. Un parinte suparat pe copilul sau adolescent a creat o aplicatie de chat prin care poti obliga. Peste 1. 000 de roboti au doborat un record mondial. Inginerii din Guangzhou au adunat 1. 000 de roboti pe care i-au programat.

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Toyota ramane cel mai mare producator de masini electrice si hibride, dar Hyundai si Kia vin puternic din urma

Cererea peste asteptari pentru Hyundai Ioniq a propulsat grupul sud-coreean Hyundai - Kia pe locul 2 in topul producatorilor de masini electrice si hibride, in spatele liderului Toyota.

Romania este una dintre tarile in care increderea consumatorilor a crescut cel mai mult - studiu Nielsen

Increderea consumatorului la nivel global creste pe tot mai multe piete, consumatorii aratandu-se optimisti in legatura cu viitoarele achizitii pe care le vor face, mai ales in Europa, Asia si America Latina, arata un studiu Nielsen. Romania a urcat in ultimele doua trimestre, fiind una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor.

Pro TV va pune online, la liber, pe Protv.ro cea mai mare parte a continutului sau video, inclusiv materiale exclusive. Ramane functional si Voyo. Protvplus.ro se va inchide

Cea mai mare parte a show-urilor Pro TV vor fi disponibile online, la liber, pe site-ul Protv. ro de la finele acestui an, a anuntat joi, in cadrul eveniment dedicat lansarii grilei de toamna si rebrandingului posturilor din grup, Hendrik von der Linden, COO Pro TV. Grupul media a anuntat ca intentioneaza sa-si intensifice activitatea in mediile digitale, atat prin site-urile existente, cat si prin noi proiecte. Viitorul Protv. ro va oferi si continut exclusiv online.

Autonomie mai mare prin energie solara: masinile electrice Audi vor integra panouri solare pe plafon

Audi va integra panouri solare pe plafonul masinilor electrice pentru alimentarea cu energie a aerului conditionat si a functiei de incalzire a scaunelor, cu scopul de a obtine o autonomie mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )