Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro TV va pune online, la liber, pe Protv.ro cea mai mare parte a continutului sau video, inclusiv materiale exclusive. Ramane functional si Voyo. Protvplus.ro se va inchide

Hotnews Hotnews,
 Pro TV va pune online, la liber, pe Protv.ro cea mai mare parte a continutului sau video, inclusiv materiale exclusive. Ramane functional si Voyo. Protvplus.ro se va inchide

Cea mai mare parte a show-urilor Pro TV vor fi disponibile online, la liber, pe site-ul Protv. ro de la finele acestui an, a anuntat joi, in cadrul eveniment dedicat lansarii grilei de toamna si rebrandingului posturilor din grup, Hendrik von der Linden, COO Pro TV. Grupul media a anuntat ca intentioneaza sa-si intensifice activitatea in mediile digitale, atat prin site-urile existente, cat si prin noi proiecte. Viitorul Protv. ro va oferi si continut exclusiv online. continuă pe Hotnews

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Shop Einstal magazinul de pompe submersibile cu cea mai mare varietate de modele (P)

Principalele resurse de apa dulce exploatate de om sunt cele subterane si de suprafata. in cazul celor dintai, cea mai buna solutie pentru extragere o reprezinta pompele submersibile. De ce? Aceasta re.

Ajutor socant de la Guvern pentru cea mai mare mafie. Vestea care ii va bucura pe cei care au distrus Romania

Un ordin emis de Ministerul Mediului este pe cale sa ajute mafia lemnului. Este vorba despre o autorizatie de mediu pentru exploatari forestiere, atat pentru ariile protejate, cat si pentru.

Cea mai mare greseala pe care o faci in bucatarie. Tu unde tii rosiile?

Gustul rosiilor este oferit de compusi volatili, iar mediul rece opreste producerea acestora, distrugandu-i pe cei existenti. Singurul moment in care poti tine o rosie in frigider este atunci.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

Indianul care face chirurgie reparatorie in Banat: Nu banii sunt importanti, cea mai mare multumire e cand un batran imi spune ca s-a rugat pentru mine

De la sfarsitul anului 2014, la spitalul din Caransebes profeseaza si un medic din India, care a absolvit facultatea la Timisoara, unde si-a facut si rezidentiatul, la Spitalul Judetean si Casa Austria.

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus 0,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )