Libnet.ro
UNICEF

17:00

Autoritatile ajuta romanii din Italia aflati in situatii dificile si care vor sa revina acasa. MAE: O prima cursa va fi organizata dinspre Torino, pe 21 martie

B1 B1,
Autoritatile ajuta romanii din Italia aflati in situatii dificile si care vor sa revina acasa. MAE: O prima cursa va fi organizata dinspre Torino, pe 21 martie

Ministerul de Externe a transmis ca, impreuna cu Ministerul Transporturilor, a identificat mai multe variante de transport aerian care vor permite aducerea in tara a cetatenilor romani aflati acum in Italia s. continuă pe B1

Autoritatile ajuta romanii din Italia aflati in situatii dificile si care vor sa revina acasa. MAE: O prima cursa va fi organizata dinspre Torino, pe 21 martie

Ministerul de Externe a transmis ca, impreuna cu Ministerul Transporturilor, a identificat mai multe variante de transport aerian care vor permite aducerea in tara a cetatenilor romani aflati acum in Italia s.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

MAE a identificat mai multe variante de transport aerian pentru aducerea in tara a romanilor din Italia

Ministerul Afacerilor Externe impreuna cu Ministerul Transporturilor anunta identificarea mai multor variante de transport aerian pentru aducerea in tara a romanilor care lucreaza ca sezonieri sau sunt in situatii dificile in Italia, prima cursa urmand sa fie sambata, de la Torino.

Ministerul Afacerilor Externe si cel al Transporturilor asigura chartere pentru romanii din Italia. Primul pleaca pe 21 martie din Torino

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor pun la dispozitia romanilor mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea in tara a cetatenilor romani, nerezidenti, care sunt lucratori sezonieri, afectati de restrangerea drastica a activitatilor economice in care erau angrenati in Italia, precum si a cetatenilor romani care se afla in Italia in situatii deosebite.

Romanii din Italia fac apel pentru reluarea curselor catre tara: Redeschideti legaturile aeriene cu Italia!

Asociatia Romanilor din Italia cere reintroducerea curselor aeriene pe relatia cu Italia.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia foarte grava din Italia si Spania, pentru ca liderii politici n-au vrut sa sacrifice sezonul turistic (VIDEO)

Traian Basescu a criticat vineri seara, in direct pe B1 TV, atitudinea administratiilor din Italia si Spania, explicand ca tragediile din cele doua peninsule au la baza faptul ca liderii politici n-au vrut.

O asistenta medicala din Italia s-a sinucis. Femeia trata pacientii cu coronavirus si avea simptome specifice virusului

O femeie din Italia, care lucra ca asistenta medicala intr-un spital din Venetia, s-a sinucis.

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )