Libnet.ro
UNICEF

18:30

Autoritatile din Bulgaria investigheaza presupuse ATACURI asupra sistemului bancar

Antena3 Antena3,
Autoritatile din Bulgaria investigheaza presupuse ATACURI asupra sistemului bancar

Autoritatile din Bulgaria investigheaza incercari de destabilizare a sistemului bancar al tarii, prin raspandirea de zvonuri prin intermediul e-mailurilor si sms-urilor anonime la adresa unor institutii. continuă pe Antena3

Bulgarii investigheaza incercari de destabilizare a sistemului bancar

Autoritatile din Bulgaria investigheaza incercari de destabilizare a sistemului bancar al tarii, prin raspandirea de zvonuri prin intermediul e-mailurilor si sms-urilor anonime la adresa unor institutii financiare, existand piste concrete de.

Banca centrala a Bulgariei denunta o tentativa de destabilizare a statului, dupa doua atacuri impotriva sistemului bancar

Banca centrala a Bulgariei a denuntat vineri o tentativa de destabilizare a statului prin intermediul unui atac asupra sistemului sau bancar, dupa publicarea pe internet a unor mesaje in care se afirma ca First Investment Bank FIB), a treia banca a tarii, are dificultati financiare, scrie AFP.

Hotelul Bodoc, cumparat de autoritatile din Sfantu Gheorghe cu 750.000 de euro

Consiliul Local Sfantu Gheorghe a cumparat Hotelul Bodoc , un imobil din centrul orasului aflat in stare de degradare, dar pentru care autoritatile locale vor sa atraga fonduri pentru a-l reabilita si introduce in circuitul turistic , la pretul de.

Hotii romani au ajuns o PRIORITATE pentru autoritatile din Amsterdam

Hotii romani au ajuns o prioritate pentru primaria din Amsterdam. Edilul orasului spune ca va cere din nou ajutorul politistilor de la Bucuresti. Anuntul vine dupa valul de furturi comise de infractorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )