Libnet.ro
UNICEF

16:16

Hotii romani au ajuns o PRIORITATE pentru autoritatile din Amsterdam

Antena3 Antena3,
Hotii romani au ajuns o PRIORITATE pentru autoritatile din Amsterdam

Hotii romani au ajuns o prioritate pentru primaria din Amsterdam. Edilul orasului spune ca va cere din nou ajutorul politistilor de la Bucuresti. Anuntul vine dupa valul de furturi comise de infractorii. continuă pe Antena3

Piata centrala din Amsterdam, Dam Square, a fost evacuata dupa o alerta cu bomba

Autoritatile olandeze au evacuat, miercuri, piata Dam dinAmsterdam in urma unei alerte cu bomba, scrie AFP. Politia a evacuat cladirea in care se presupune ca ar fi bobma, Bjienkorf, dar si piata Dam si.

Birocratia iMPIEDICA autoritatile din Brasov sa continue reparatiile CAPITALE la 2 poduri

Primaria a avut grija sa treaca in bugetul de anul acesta bani pentru consolidarea podurilor, numai ca Ministerul Mediului a informat primaria ca trebuie sa faca toate demersurile necesare pentru promovarea.

Hotelul Bodoc, cumparat de autoritatile din Sfantu Gheorghe cu 750.000 de euro

Consiliul Local Sfantu Gheorghe a cumparat Hotelul Bodoc , un imobil din centrul orasului aflat in stare de degradare, dar pentru care autoritatile locale vor sa atraga fonduri pentru a-l reabilita si introduce in circuitul turistic , la pretul de.

Salarii mai mari cu 10% pentru angajatii din domeniul sanatatii si asistentii sociali

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul.

Ministrul Finantelor anunta cresteri salariale de 10% pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1. 500 de lei, transmite Mediafax.

Cresteri salariale pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale.

Aplicatie GPS gratuita pentru soferii din Europa

Aplicatia ofera soferilor europeni informatii despre trafic pe toate autostrazile, soselele si drumurile din Uniunea Europeana. Aceasta ofera in timp real informatii legate de ambuteiajele din trafic, de zonele in care sunt aplicate restrictii de viteza dar si detalii privind legislatia rutiera din tara respectiva.

Meciul Simona Halep - Lesia Turenko a fost amanat pentru vineri, din cauza ploii

Meciul dintre tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, si ucraineanca Lesia Turenko, care ar fi trebuit sa se dispute joi, a fost amanat pentru vineri. intalnirea dintre Halep si Turenko.

Piedici la vot pentru romanii din strainatate? Guvernul zgarcit in informatii

Guvernul Ponta a stabilit ca primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 2 noiembrie, iar al doilea tur, pe 16 noiembrie. Executivul a adus, printr-o ordonanta de urgenta, si modificari la Legea nr. 370/2004 pentru alegerea presedintelui Romaniei, nesocotind astfel recomandarile Comisiei de la Venetia, potrivit carora legislatia electorala nu ar trebui modificata cu mai putin de un an inainte de scrutin, pentru a nu dezorienta alegatorii.

Cod galben de inundatii pentru rauri din opt judete

Hidrologii au emis, joi dupa-amiaza, o avertizare cod galben de inundatii pentru bazinele hidrografice Bistra, Vedea si Neajlov. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apel informeaza ca vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )