Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autorul atacului terorist din Noua Zeelanda, in vizita in Bulgaria si Romania. Ancheta la Sofia

Playtech Playtech,
Autorul atacului terorist din Noua Zeelanda, in vizita in Bulgaria si Romania. Ancheta la Sofia

Brenton Harrison Tarrant, barbatul care a comis un masacru in doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, a vizitat Bulgaria in noiembrie anul trecut, potrivit agentiei de stiri Francepresse, citata de Hotnews. Dupa cateva zile petrecute in Bulgaria, barbatul a ajuns in Bucuresti in 15 noiembrie, de unde a inchiriat o masina pentru a ajunge in [] . continuă pe Playtech

SRI face verificari privind vizita in Romania a autorului atacului terorist din Noua Zeelanda

Serviciul Roman de Informatii face verificari in privinta prezentei in Romania a autorului atacului armat din Noua Zeelanda, dupa ce procurorul-sef din Bulgaria a anuntat ca barbatul a facut un turneu in tara noastra, Ungaria si in Bulgaria in 2018, au precizat surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.

Atacatorul din Noua Zeelanda ar fi fost in Romania intr-un moment cheie. Teroristul dement, indragostit de tara noastra

Brenton Tarrant, autorul atacului terorist din Noua Zeelanda in care au fost ucisi 49 de oameni, a fost in Romania, in luna noiembrie a anului 2018. Australianul a venit in tara noastra cu avionul, din.

Autorul atacurilor armate din Noua Zeelanda, plasat in arest preventiv pana pe 5 aprilie

Brenton Tarrant, principalul suspect in cazul atacurilor armate ce au vizat doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, a fost plasat in arest preventiv pana pe data de 5 aprilie, cand urmeaza sa apara din nou in instanta, informeaza site-ul postului australian ABC News citat de Mediafax.

Autorul masacrului din Noua Zeelanda a vizitat, anul trecut, Romania, Bulgaria, Ungaria si Turcia

Autorul atacului armat din Noua Zeelanda a efectuat un turneu in Bulgaria, Romania si Ungaria in 2018, anunta procurorul-sef din Bulgaria, Sotir Tatarov, citat de site-ul Novinite. com. Brenton Tarrant a facut mai multe calatorii in Turcia, unde autoritatile au deschis o ancheta pentru a-i descoperi activitatea si contactele, a declarat oficial turc sub protectia anonimatului, citat de AFP.

Numele domnitorului roman Serban Cantacuzino, inscris pe incarcatoarele de arma folosite in atacul terorist din Noua Zeelanda

Australianul Brenton Tarrant, autorul atacului din Noua Zeelanda, scrisese mai multe nume de personaje istorice pe incarcatoarele armelor, considerandu-le, cel mai probabil, eroi ai crestinatatii. Aici apare si numele lui Serban Cantacuzino, domnitor al Tarii Romanesti intre 1678 si 1688. Acesta a participat la asedierea Vienei de catre turci in 1683, dar a fost de partea otomanilor.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a condamnat oribilul masacru din moschei in Noua Zeelanda, denuntand moartea nebuneasca a 49 de nevinovati. ------- Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi, ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Franta si Marea Britanie au sporit supravegherea in zona moscheilor, in urma atacului dublu din Noua Zeelanda

Supravegherea lacasurilor de cult in Franta si Marea Britanie urmeaza sa fie consolidata dupa atacul sangeros de la doua moschei din Noua Zeelanda, au anuntat oficialii celor doua tari, potrivit AFP.

Autorul MASACRULUI din Noua Zeelanda pare ca avea scris pe arma si numele lui STEFAN CEL MARE. De asemenea, pe incarcator este scris si numele domnitorului Serban Cantacuzino (FOTO)

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in urma macelului din Noua Zeelanda, acolo unde un atac armat de proportii a provocat decesul a peste 40 de persoane! Ei, bine, pe arma ucigasului, care a postat.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 40 de morti si 48 de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 40 de oameni, iar 20 sunt raniti grav. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani08. 29 Premierul Jacinda Ardern a declarat ca 40 de oameni au murit, iar 20 sunt raniti dupa acest atac: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )