Libnet.ro
UNICEF

23:15

Avancronica: Spania - Chile, partida cruciala pentru campioana en-titre

România Liberă România Liberă,
Avancronica: Spania - Chile, partida cruciala pentru campioana en-titre

Cupa Mondiala din Brazilia a intrat deja in a doua etapa din faza grupelor, dupa un prim tur cu mult spectacol si cu rezultate-surpriza. Una dintre marile surprize ar fi si eliminarea campioanei mondiale in faza grupelor, ceea ce se poate intampla daca Spania nu va reusi sa castige meciul cu Chile, din cadrul grupei B, disputat astazi, de la ora 22. 00, meci transmis de TVR si live text pe romanialibera. ro. continuă pe România Liberă

Spania - Chile, partida cruciala pentru campioana en-titre

Cupa Mondiala din Brazilia a intrat deja in a doua etapa din faza grupelor, dupa un prim tur cu mult spectacol si cu rezultate-surpriza. Una dintre marile surprize ar fi si eliminarea campioanei mondiale in faza grupelor, ceea ce se poate intampla daca Spania nu va reusi sa castige meciul cu Chile, din cadrul grupei B, disputat astazi, de la ora 22. 00, meci transmis de TVR si live text pe romanialibera. ro.

Cupa Mondiala: Esec usturator pentru campioana mondiala la debut. Spania-Olanda 1-5

Spania a furnizat prima supriza de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia. Campioana mondiala en titre a pierdut cu 1-5 duelul cu Olanda, intr-o reeditare a finalei de acum patru ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )