Libnet.ro
UNICEF

01:06

AVEM PREMIER DESEMNAT Florin Citu - gata sa isi asume guvernarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AVEM PREMIER DESEMNAT Florin Citu - gata sa isi asume guvernarea

Florin Citu este prim-ministrul desemnat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, pentru a forma noul guvern rezultat in urma negocierilor derulate intre partidele de centru-dreapta care au alcatuit noua majoritate parlamentara dupa alegerile din 6 decembrie. Seful statului a a avut de indeplinit o simpla formalitate dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a inmanat la inceputul consultarilor de la Palatul Cotroceni, acordul de guvernare semnat cu sefii USRPLUS si UDMR prin care s-a stabilit noua majoritate parlamentara. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI incep procedurile de investitura pentru guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu

Noul guvern, condus de premierul desemnat Florin Citu, ar putea fi investit astazi, prin votul plenului reunit al Parlamentului.

Premierul desemnat Florin Citu, dator vandut la banca de la care a fost dat afara ulterior crizei leului din 2008

Premierul desemnat Florin Citu, ministru de Finante in guvernul PNL, are o pregatire solida in domeniul economic, conform CV-ului sau public, dar si datorii de peste 300. 000 de euro, conform declaratiei de avere de pe site-ul Ministerului de Finante.

Premierul desemnat Florin Citu, huiduit indelung in Parlament, inaintea votului de investire

Premierul desemnat Florin Citu a fost huiduit indelung, miercuri, in Parlament, in cadrul sedintei comune in cadrul careia se voteaza investirea cabinetului sau.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

Florin Citu a anuntat care e primul lucru pe care il va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca obiectivul Guvernului pe care il va conduce este de a trece rapid tara prin criza de sanatate, cu costuri cat mai putine pentru romani, dar si sa reaseze economia pe picioarele ei.

Florin Citu: Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, actual senator, a lansat atacuri dure la adresa coalitiei de guvernare si a prim-ministrului desemnat Florin Citu, in plenul Parlamentului, la investirea Guvernului: Ori sunteti cei mai mincinosi si populisti dintre politicieni, ori aveti cei mai prosti economisti. Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar, a fost replica lui Citu.

Guvernul Florin Citu a fost votat de Parlament

Guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu a fost investit, miercuri, de Parlament, cu 260 de.

Florin Citu: Sunt gata sa imi asum aceasta guvernare, in acest moment dificil pentru Romania. De maine seara pornim la lucru! (VIDEO)

Florin Citu, omul propus pentru functiade premier de catre coalitia formata de PNL, USR-PLUS, si UDMR, s-a aratat pregatit sa isi asume guvernarea si sustine ca, sub conducerea sa, Guvernul va.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )